Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Na ja.
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Gondolom ha végigjátszottuk a játékot, minden értelmet kap.
Néztem róla videókat. A gyerek valahol az elején járhatott. Katonák jöttek, tankok meg valami zombiszutykok. Gondolom az emberek annyira nem tudnak rá sebezni, ellentétben a démonokkal/szörnyekkel, akik gondolom az igazi ellenségek lesznek. A kis összeesküvés biztos csak hab lesz a tortán. -
Sirandrish
legenda
elég pörgősnek tünik ahhoz hogy bejöjjön
ugyanis szeretem az olyasfajta gameket ahol nagyon kell pörögni..ugyanakkor még mindig nem értem..jó..gondolom elakarják kapni mert veszélyes, esetleg ő kiakarja deriteni hogy ki csinálta ezt vele de engem az foglalkoztat igazán hogy ha már 46szuperhős egyesül benne..akkor lesz értelme a játéknak? ugyértem tudnak egyáltalán ártani neki? vagy olyan lesz mint a Hulk (olvastam rola nem probáltam) hogy ezrével jönnek a katonák meg tanok de mivel te vagy Shrek keményen ezért nem árthatnak és attól meghal mindenki ha befeszitel?
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
"Főhősünk Alex Mercer, aki egy titkos laboratórium betegágyán fekve tér magához és lövése sincs, hogy pontosan hogyan került ide. Mikor végre kicsit rendbe szedi magát Manhattan emberekkel zsúfolt utcáin találja magát. Különös dolgokra lesz figyelmes, végül egy titkos katonai összeesküvés kellős közepébe csöppen bele... "
GamestarAz idén megjelenő játékok közül ezt várom az egyik legjobban. Elvileg 2 fős co-op lesz benne.
-
Sirandrish
legenda
kemény game lesz..fut mint Hulk a GTA-s térképen...mászik mint Spiderman, repül mint Superman és olyan karmai vannak mint az X-manusnak és még csak egy trailert néztem meg
Játék lényege mi lesz? már a totális pusztulás elérésén kivül?
-
nrgia
őstag
Igen -igen én speciell ezt a listám elején tartom számon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest