- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
hát szerintem hamarabb fogják azt megoldani, hogy az űrhajósok testébe vasmolekulákból készült nanogépeket fecskendeznek, ami beépül a szervezetbe, és mágneses úton az embert az űrhajóhoz "ragasztja", és kész.
a térbe vetítést meg tényleg nem tudom hogyan lehetne megoldani. a fényforrásnak nem lehet megmondani, hogy bizonyos távolságig menjen csak el és ott megálljon. mert ugye pont ez lenne a lényege annak, hogy ábrákat tudjunk vele a levegőbe rajzolni. -
ripla
addikt
mondjuk nekem aztán mondhatod, nálunk öcsém az ész ebből a szempontból, én is mindig tőle kérdezek ezekről a dolgokról.
amit én tudok, azaz hogy a gravitáció nem más mint egy hatalmas tömeg vonzása, vagyis tömegvonzás. mesterséges gravitációt akkor tudnánk előállítani mondjuk egy űrhajón, ha az egész űrhajóba bele tudnánk építeni egy akkora tömeget, mint maga a föld. viszont ez együtt járna egy olyan problémával, hogy valószínű magához vonzana más egyéb bolygókat, meteorokat, akármit. az meg nem lenne túl egészséges.
az antigravitáció meg ennek a fordítottja, taszítani kellene ezt a hatalmas tömeget. viszont ha egy ilyet rászerelnek mondjuk egy járműre, és nincs rajta olyan egység ami ezt irányítja, vagy van de meghibásodik, akkor mennyi az esély arra, hogy mondjuk a jármű tele utasokkal, a taszítás hatására nem repül ki azonnal a végtelenbe.
szóval komoly dolgok ezek, szerintem a mi életünkben már nem nagyon lesz erre megoldás. bár ha tippelnem kellene, akkor később se nagyon. ez már olyan szintű tudást és technikai hátteret igényelne, ami egy star wars vagy star trek szintű film valósággá válását eredményezné. -
halkow
őstag
(bocsi nem válasz akkart lenni)A technológia megálíthatatlanúl fejlödik és jól van ez így gondoljunk csak vissza 14 éve még csak fekete színű gombos telefonok voltak egyszerű menüvel kamera és micro sd nélkül szinte csak telefonáltak vele aztán mikor belerakták az első fényképezőt a gépbe azt feltételezték mi a francnak? Nolám rá 1-2évre emberek millio fényképeztek vele többszőr mint fényképezővel szóval 3d kamera jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest