- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
panpeter92 #14 üzenetére
Példának okáért a Youtube.
Megunták a fejlesztést, úgyhogy inkább eszabták és hagyják ahogy van -
azopi74
addikt
válasz
panpeter92 #14 üzenetére
Jaiku
Google Notebook
Google Lively
Knol
Google Fastflip
Dodgeball
SearchWiki
Google Health
Picnik
Google Answers
Shared Stuff
Google Video Marketplace
iGoogle
Google Print Ads
Google Radio Ads
Page Creator
Buzz
Wave
Google ReaderEzek csak a ismertebbek. amikről az átlagember is értesülhetett, és/vagy használhatta. Csak a szemléltetés kedvéért. Szeretem, amikor a témában teljesen tájékozatlan megmondóemberek szólogatnak be a topicokban hozzászólás-gyűjtés céljából. Például én nem tudom, hogy te emlékszel-e egyáltalán a Google Labs-re, és fel tudod-e idézni, az ott lévő projektek hány százalékából lett valami? Én rendszeres felhasználó/teszter voltam, és hát a többségnek a nevére sem emlékszem, mert hülyeség volt az egész, de volt egy pár ígéretes dolog is ott, ami aztán szervesen beépült a szolgáltatásokba, és ma már el sem tudjuk képzelni nélkülük az életünket. Pl a Google Suggest mekkora találmány volt már, amiből lett később az AutoComplete funkció. Sajnálom, hogy bezárta a Labs-et a Google (vagyis elzárta a nyilvánosság elől)
Egyébként ha nem vág bele merészen egy halom projektbe a Google, akkor lehet, hogy nincsenek bukott projektek, de sikeresek sem. Márpedig abból él a cég. Szóval én egy szóval sem mondtam, hogy nincs ezekre szükség. Csak annyit mondtam, hogy ez a Lego-s ötlet is ezek közé illik.
-
edward2
addikt
válasz
panpeter92 #14 üzenetére
Volt már erről sok cikk és rettenetesen hullanak a Google projektek. Én is 90% körüli értékre emlékszem.
-
Paul119
addikt
válasz
panpeter92 #14 üzenetére
Tuti azzal kezdenem hogy azt a 20% szabad időt inkább valami csinos holgyikevel lehessen el "B@szni
-
notafa3
tag
válasz
panpeter92 #14 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest