- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Új driver 391.01
-
janos666
nagyúr
Mi az egyszerűbb, minden frissítés előtt CTRL-t préselve egérrel végigpontozni a kép alapján, vagy nyomni egy enter-t egy copy-paste mappába dobott bat file-on?
(#25) b. - Én jobb szeretem nem telepíteni, ami nekem úgysem kell, de úgy értettem a jobbat, hogy annak jók a hírek, aki nem kap automata értesítést. -> Mondjuk ez a funkció épp hasznos lenne, de nem annyira, hogy folyton ott fusson az egész Experience (ami egyébként egész jó cucc úgy nagy általánosságban, csak mégis feleslegnek érzem 24/7 nyitva tartani, főleg hogy személy szerint a játékokat is más alapján szeretem belőni, néha akár az nVidia ez irányú cikkei alapján).
-
janos666
nagyúr
Annak jó, aki úgy telepíti a csomagot, hogy kibontja, aztán törli a mappák durván 2/3-át (például egy ilyen script-el).
-
Weareus
addikt
Félig itt off, de talán valaki talán tud segíteni:
Mikor jön az Geforce "gaming" széria?
(Már a 1080 és társai utódaira gondolok...) -
Archttila
veterán
Nah felraktam... Én úgy vetem észre, hogy picit lassabban települt a megszokottnál, de lehet csak beképzeltem
-
"3DMark program teljesítménye is visszaáll a normális szintre."
Kedves. Na, nem mintha csak azzal lett volna baj.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Archttila #11 üzenetére
Kínlódik sokszor amikor többször akarom megnyitni, vagy olyan is van hogy egyszerűen újra kell indítani mert csak forog a kis ikon a jobb felső sarokban a kép meg elhalványul. Tudom vannak más böngészők is, de a szöveg egyiknél sem olvasható olyan jól mint a Firefoxnál.
-
kolopele
nagyúr
Mintha gördülékenyebb lenne minden az új driverrel, kivéve a Firefoxot ami a saját frissítéseivel egyre sz@rabb lesz
-
ZnVjaw0K
tag
Á, nem is frissítem...
Hashpower-t nem növeltek -
válasz
Blazs120gl #4 üzenetére
Továbbra sem értem mi a problémád.
-
TTomax
félisten
Na ezt már nevezem,innen tudom meg hogy van friss nV driver.Csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest