Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• malnabokor

senior tag

Szeptember óta használok egy ilyet (tesóm pedig egy hónapja, neki a fehér, nekem a fekete variáns van) szóval én is megosztanék egy pár gondolatot:

A cikk jó lett, teljesen egyet tudok érteni aminőségre vonatkozóan, a cikkből egyetlen dolgot hiányolok csak: a feltöltési idő feltüntetését, ami 30000 mAh esetén nem egy-két óra (nem mértem még le én sem, de BB Z10 töltőjével 12 óra körül mozog).
    Amúgy mindig ott van a táskámban, amire hétköznapokban használom, a telefonom utántöltése (BlackBerry Z10, ezt pedig nem árt napközben is tölteni) így hazafele metrón is tudom még a híreket átnézni, vagy mikor vonaton utazok, akkor netet megosztom a táblagéppel, és a proda-val meg töltöm a telefont.
    Nyilván amiket most felsoroltam, azokat a Xiaomi 10400-al is meg lehet csinálni, minimális érv lehet, hogy ezt eddig a két hónapban 3x töltöttem, azt kb másfél hetente kellene tölteni, de ez nem érv természetesen.
    Egyetlen fontos érv számomra, hogy nyáron, mikor cserkésztáborban leszek (nomád körülmények között) ezzel kibírom a tíz napot, míg egy kisebb kapacitású power bank-kel nem, de ez rétegigény.

Kb hasonló a helyzet mint mondjuk egy 16 vs 64 Gb-os pendrive esetén. Ár/tárhely (akkunál ár/kapacitás) esetén persze kijön, hogy a nagyobb jobb értékkel bír, de ha nem használod ki, vagy nincs rá szükséged, akkor nem kell kiadnod annyit érte, meg tudod venni az olcsóbbat, minőségben egyénileg ugyanott vannak.

Új hozzászólás Aktív témák