- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Úgy akartam, hogy a Duliee leírta.
A lényeg, hogy a cikkben az van, hogy marhára fontos az a pár (egyébként ebben a kategóriában huszadrangú) szolgáltatás, és hogy "otthonra mindenképpen érdemes melléjük beszerezni egy grafikus kártyát.",
de igazából ezekkel akkor lehet nagyon szakítani otthonra általános felhasználásra is, ha az ember megelégszik az IGP-jükkel, és nem vesz mellé diszkrét vga-t, vagy egy, már játékra is alkalmas VGA-val olcsó játékos konfigot épít. (pl.: G630+egy 18-25K-s VGA). Szóval kb 10-ből 8x nem érdemes diszkét VGA-t is venni. -
Graphics
Jómunkásember
A szűk költségvetésű játékos alatt értsd: Kis proci, de nem Intel HD 2000-rel szerintem, hanem dedikált kártyával, később pedig procifejlesztéssel. Szerintem
"G530 ritkán kap VGA-t maga alá, játékos, szűkös költségvetésű konfignál is illik bepasszírozni egy Pentiumot." A g530 ritkán kap plusz VGA-t, a mondat többi részéből számomra egyértelműen az jön le, hogy a Pentiumok már kaphatnak, szűk költségvetésű játékos gépként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest