Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Én is csak a Vistát próbáltam 64bites verzióban, talán azért, mert kíváncsi voltam, hogy a Crysis 4GB RAM-al jobban megy vagy sem, mint 2GB-al. Jelenthetem az én konfigomon nem segített a 4GB. Egyértelműen VGA téren van hiány (persze Very highban csak).
Máshol sem láttam javulást, talán csak a Stalker nem töltött annyit, mint korábban, aztán sajna mire megjött a Witcher és a Hellgate:London addigra eladtam a másik 2GB-ot, pedig ezeknél a gameknál állítólag jó, ha van 3-4GB RAM már. Ezért is gondolom, hogy ha idén még nem is, de 2010-ben már mindenképp ismét 64bites rendszer lesz fent nekem, nagy valószínűséggel Vista.
Hátrányt nem érzékeltem, működött ugyanúgy minden, mint a "sima" Vistában. Persze nekem leginkább csak játékra van a gép max. filmnézés vagy netezés.
A cikken átrágtam magam, köszönet érte!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest