Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
dízelracer #372 üzenetére
Aztán ha nem stabil -előfordulhat- még se olyan jó, bár dícséretes elképzelés. Aki már OC-re adja a fejét, ne legyen rest utánanézni, van elég fórum, az én környezetemben nem sok emberke van aki nem tuningol mióta ismer
Nekem meg csak azért kell a tuning lehetősége, ha kedvem van játszhassak, 1ébként kb az esetek 5%-ában használom tuningolva bármelyik gépemet is, akkor is max 20-30% többlettel.
775-ös cpu meg nagyon jó hogy jön, de minek, hova?van már épp elég, 1156-ba meg alig van. Ha 775-öt majd boltban nem lehet kapni, fix hogy jön kisebb 1156-ba, am3-nál a legolcsóbb a 140-es sempron, ami 10k alatt van, x2 240 se sokkal drágább és használható, lapok meg jóval olcsóbban is vannak amd alá, én 12k-ért vettem újan GB-t 740G+SB710-zel ami nekem bőven jó. Kezdetnek rögtön csökkenthetné az intel az SB-k árát, mert röhej hogy gyakorlatilag azt kell megfizetni a lapokban és iszonyat drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest