- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Elhiszem, hogy eleged volt, és felindulásból megvetted a 940-et, de akkor már AM3-asat vettem volna vagy egy pertested X2-est, könyebb lett volna eladni az AM2+os procikat pár év múlva nem lesz könnyű szerintem, hiszen csak ddr2-t támogatnak! Ha hosszútávon nálad marad vagy el se akarod majd adni akkor mind1!
-
Kansas
addikt
Na ja, a tuning meg a négymagosítás lutri.
Ha meg olyan procit veszel, amit valaki tesztelt, az többe is kerül, ráadásul az sem 100%, hogy OK, végül is záros ideig volt tesztelve, korlátos eszközökkel.
A legtisztább(ha nem is a legolcsóbb) az, ha az ember egyből olyan procit vesz, ami tudja azt alapon, amire kell, aztán pár év múlva, ha kezd kevés lenni, az ember próbálkozik esetleg tuninggal. Ha bejön, kicsit tovább húzza a proci, ha nem, akkor se volt rossz vásár.Nekem már picit túlzó ez az OC/unlock fetisizmus, manapság már annyi különbség nincs a procik közt árban, illetve amit nyertél a procin, azt elbukod egy normális(halk+hideg) hűtésen.
Az én procim gyári hűtése nem túl hangos és a melegedéssel sem volt eddig gond, egy olyan hűtő, ami ennél érezhetőenjobb lenne(értsd: hallhatóan halkabb, esetleg 5-6 foknál többel hidegebb), az símán kóstál 8-10e pénzt, annyiból meg meglett volna az eggyel-kettővel nagyobb proci, aminek megint elfogadható a gyári hűtése, ha nem húzza az ember.
Szvsz mára az OC azoknak a sportja akik kifejezetten erre izgulnak, meg a trémark huszároknak...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horizon Forbidden West
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged