- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Elhiszem, hogy eleged volt, és felindulásból megvetted a 940-et, de akkor már AM3-asat vettem volna vagy egy pertested X2-est, könyebb lett volna eladni az AM2+os procikat pár év múlva nem lesz könnyű szerintem, hiszen csak ddr2-t támogatnak! Ha hosszútávon nálad marad vagy el se akarod majd adni akkor mind1!
-
Kansas
addikt
Na ja, a tuning meg a négymagosítás lutri.
Ha meg olyan procit veszel, amit valaki tesztelt, az többe is kerül, ráadásul az sem 100%, hogy OK, végül is záros ideig volt tesztelve, korlátos eszközökkel.
A legtisztább(ha nem is a legolcsóbb) az, ha az ember egyből olyan procit vesz, ami tudja azt alapon, amire kell, aztán pár év múlva, ha kezd kevés lenni, az ember próbálkozik esetleg tuninggal. Ha bejön, kicsit tovább húzza a proci, ha nem, akkor se volt rossz vásár.Nekem már picit túlzó ez az OC/unlock fetisizmus, manapság már annyi különbség nincs a procik közt árban, illetve amit nyertél a procin, azt elbukod egy normális(halk+hideg) hűtésen.
Az én procim gyári hűtése nem túl hangos és a melegedéssel sem volt eddig gond, egy olyan hűtő, ami ennél érezhetőenjobb lenne(értsd: hallhatóan halkabb, esetleg 5-6 foknál többel hidegebb), az símán kóstál 8-10e pénzt, annyiból meg meglett volna az eggyel-kettővel nagyobb proci, aminek megint elfogadható a gyári hűtése, ha nem húzza az ember.
Szvsz mára az OC azoknak a sportja akik kifejezetten erre izgulnak, meg a trémark huszároknak...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest