Hirdetés
- Apple Watch
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Magisk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Hasznos cikk, még csak átfutottam, azonban a dőlt betűs rész megragadta a figyelmem. Valóban igaz, hogy egy átlagember a jobb CPU-k erejét nehezen használja ki. Én is kódoltam már videót, amikor nagybátyámnak kellett átvenni a családi mozijait, de valóban ki lehet várni a végét, nem vészes (még P4-gyel is csináltam anno). Mostanában sokat töprengtem azon, hogy vegyek-e négymagos Intel-t vagy sem, aztán úgy döntöttem, hogy nem. A jelenlegi játékok két szálon is remekül futnak, ráadásul a régi programoknál (mivel nosztalgia mindig kell, pl. Splinter Cell részek) még hátrány is lehet, mert ott még a Ghz számított. Az "időtállóság" fenntartása más kérdés, de úgy gondolom, Core2Quad még lesz egy ideig a piacon (ha meg nem, ott van a használt piac). Ezért is nem hoz lázba a Core i5/i7 széria. Ha meg a Ghz lesz kevés, ott a tuning.

Az AMD-t minden dicséret megilleti, sajnos még soha nem volt velük tapasztalatom, de úgy látom jobban jártam volna, ha anno AM2-es lapot veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Call of Duty: Warzone
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest