- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
TheBikerider #10 üzenetére
Te most hülyéskedsz ? Ne viccelj már, gyakorlatilag hetente jön egy hír már itt MA-n is, hogy épp mi az aktuális rákja a pixelnek. Az árazását még a MA teszt is firtatja, egyik évben még egy tök olcsó Dev készülék volt, aztán dobták a Nexus vonalat és megjött a droid iphone-ja. Én nem fogok nekiállni visszakeresni, hány cikk jött a megjelenése óta a hibáiról , de konkrétan ott tartok hogy már néha rá se kattintok, főcímben látom Pixel 2 , rákos megint , megyek tovább. Egy rakás szar ez a készülék, pedig én nagyon akartam, hogy jó legyen, ugyanis minden egyes nap egyre jobban szeretnék végre már rendes , vanilla droidra váltani (S7E , tácsviz , gondolom nem kell ecsetelnem). Viszont ez nem alternatíva, ezerszer inkább 3 xiaomi A1 , mint 1 pixel. Az árával pedig nem lenne baj, ha prémium lenne, de nem az. Azt meg hagyjuk, hogy millllyen gyönyörűséges képet lő, nem ettől lesz egy telefon prémium. Jó anyag , jó akku , vízállóság , ilyenek. A pixel egy rettentő bugos droidos kompakt fényképező.
ui : lehet nem a 200. hiba amit a cikk említ , de annyi van hogy én is ekkora számot mondanék elsőre. Az nem véletlen, ha valakinek ez marad meg a fejében...
szerk :
remélem így érted már a kolléga (és sok más ember) problémáját a csúcsdroiddal :
Ajánlom figyelmedbe a képen lévő felülről második cikk alcímét. Persze tudom , a szerkesztőség is hülye mer a tied működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest