- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Korábban volt némi szívás a zárt driverrel, pl. kernel frissítéskor elszállt a driver, csak később jutottak el arra a szintre, hogy már tudta magát updatelni ilyenkor, stb. Aztán megint kicsit később már Debianon bekerült a zárt driver a csomagkezelőbe, onnan telepítve már jobb volt a helyzet.
Most meg az van, ami Namelesske írt, a Chakrán. Egyszerűen csak működik, mindennemű hozzányúlás nélkül. Am. egy régi 9600Pro-s gépre is feltettük, persze ott az alap driver van, de még az is elég erős volt az Alienarena ~20-25fps-es futtatásához, meg az asztali effektekhez.
-
törölt tag
"S ez sose fog megoldódni, amíg ilyen a világ, mert a linux nem hoz annyi pénzt, érdekeltséget senkinek, nincs mögötte olyan tőke amiből támogatás szerezhető (szponzorálás, lobbizás stb stb), így a gyártói támogatások elmaradnak és akadályozni fogják a opersource fejlesztéseket."
ezzel mindenképp vitatkoznék. első linuxos "élményem" kb 6 éve volt. akkor minden igyekezetem ellenére sehova se tudtam eljutni. folyamat termináloztam meg googliztam mit merre kéne hogy fusson, aztán valamit elszúrtam akkor nem tudtam megcsinálni. azóta kb másfél évente rámjött mindig hogy nézzünk rá, és egyre jobbnak tűnnek. egyre több hw-t támogat, egyre stabilabban, és nem űgy tűnik nekem hogy a tendencia változna. csak az üteme nem olyan mintha komoly lé lenne benne.
otthon meg a legtöbb user pont az általad leírtakat csinálja, arra meg bőven elég lenne bármi szinte. vannak igények persze amiket nem tud kielégíteni, ez tény
-
Namelesske
addikt
A Charkrába gyárilag benne van a CCC azzal próbáld meg nekem is mindennel katasztrófa az ATI kártyám meg eszik is mint a rohadás de azzal nagyon jól ment a gépem.
Indításkor görgess le a magyar-nyelv-hez és engedélyezd a nem szabad illesztő programokat is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest