- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Korábban volt némi szívás a zárt driverrel, pl. kernel frissítéskor elszállt a driver, csak később jutottak el arra a szintre, hogy már tudta magát updatelni ilyenkor, stb. Aztán megint kicsit később már Debianon bekerült a zárt driver a csomagkezelőbe, onnan telepítve már jobb volt a helyzet.
Most meg az van, ami Namelesske írt, a Chakrán. Egyszerűen csak működik, mindennemű hozzányúlás nélkül. Am. egy régi 9600Pro-s gépre is feltettük, persze ott az alap driver van, de még az is elég erős volt az Alienarena ~20-25fps-es futtatásához, meg az asztali effektekhez.
-
törölt tag
"S ez sose fog megoldódni, amíg ilyen a világ, mert a linux nem hoz annyi pénzt, érdekeltséget senkinek, nincs mögötte olyan tőke amiből támogatás szerezhető (szponzorálás, lobbizás stb stb), így a gyártói támogatások elmaradnak és akadályozni fogják a opersource fejlesztéseket."
ezzel mindenképp vitatkoznék. első linuxos "élményem" kb 6 éve volt. akkor minden igyekezetem ellenére sehova se tudtam eljutni. folyamat termináloztam meg googliztam mit merre kéne hogy fusson, aztán valamit elszúrtam akkor nem tudtam megcsinálni. azóta kb másfél évente rámjött mindig hogy nézzünk rá, és egyre jobbnak tűnnek. egyre több hw-t támogat, egyre stabilabban, és nem űgy tűnik nekem hogy a tendencia változna. csak az üteme nem olyan mintha komoly lé lenne benne.
otthon meg a legtöbb user pont az általad leírtakat csinálja, arra meg bőven elég lenne bármi szinte. vannak igények persze amiket nem tud kielégíteni, ez tény
-
Namelesske
addikt
A Charkrába gyárilag benne van a CCC azzal próbáld meg nekem is mindennel katasztrófa az ATI kártyám meg eszik is mint a rohadás de azzal nagyon jól ment a gépem.
Indításkor görgess le a magyar-nyelv-hez és engedélyezd a nem szabad illesztő programokat is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Microsoft Excel topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest