- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
DeFranco #451 üzenetére
Háát, ha tényleg olvastad, akkor láthatod, h nem vagyok elfogult. Munkahelyen XP-van, az tényleg gáz, főleg komolyabb grafikai alkalmazásokhoz így 2012-ben, de otthonra -ha odafigyelnek rá, kicsit pátyolgatják, frissítik, stb.- megfelelő. Vista kuka, ezzel még a MS alkalmazottak is egyet értenek
Windows 7 nagyszerű, tényleg jól sikerült. Vannak hülyeségei, az tény, van pár felesleges szolgáltatás, sebezhetőség amit frissítéssel, és a beállításokból korrigálni kell, de nagyon jó OS, bár a személyreszabás és a kinézet aeronál ér véget, de sebaj, ez belefér - főleg annak, aki látott már '95 és '98 ablakost
Követem a topikot, kevesen fikáztak, igaz egy is sok, nem az volt a cél.A linuxok dokumentációja valóban problémás néhány disztrónál, mert kevesen fejlesztik, a dokumentációt meg legtöbbször nem is a fejlesztők, hanem a közösség hordja össze wikin...
Ezért is ajánlom az Ubuntu-Fedora-openSUSE OS-eket, magyarul is van hozzá dokumentáció, alapos manuallal. Persze lehet kérdezni is az oldalukon angolul, vagy a disztrók magyar fórumaiban. Angolul előbb van találat, már írtam, h úgy érdemes keresni, itthon a lnuxos közösség kicsiLapa: azt nem mertem belinkelni a cikkbe, h a Novell-M$ megállapodást miként értelmez(hető), mert olyan jogi kiskapukat rakott bele (amcsi jogászosdi, de az erősen hat a világra...), hogy ami opensource, az Novell... ezért ráncolták a szemöldöküket a népek, amikor aláírták MS-al a kölcsönös fejlesztés-együttműködés-dejókvagyunk papírokat.
Egy hónappal a megegyezés után már Balmer beszólt, lett is vita pár szabadalomról... de még tolják együtt, serverpiac nagy lóvé... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeFranco #451 üzenetére
Mi a f.... szt mondjak, ha egyszer minden működik? Ember...
Nincs nagy Linux tudásom, nem is volt. Ennek ellenére láthatod, akárki kérdezett valamit, segítettem neki, ahogy csak tudtam. Egyik kolléga helyett nekiálltam kiguglizni, hogy mi van az usb-s wifi stickjével arch alapokon, pedig nem is kért rá...
Figyelj, ha nem akarsz bekerülni egy ilyen társaságba, nekünk csak jobb lesz.
-
válasz
DeFranco #451 üzenetére
Ez már a te bajod...
Különben ha nálam működik valami, azt hadd írjam le. Le szoktam írni azt is, ha nem működik.
De attól még látatlanban nem fogja tudni 100%-ra megmondani neked senki, hogya te hardvereden miért nem megy valami."Utánaolvasás megvolt, csak éppen az információforrások legnagyobb része kb 500 oldalas tömbökben, a laikus számára latinul van, aki nem ért hozzá nem tudja azt sem, mit és hol keressen,"
Értelmezni is kell, amit olvasol.
Ha az autószerelő azt mondja neked, hogy szinkrongyűrű, akkor visítozva elszaladsz, vagy megkéred, magyarázza el, mi az?Amit én látok, hogy az emberek nagy része nem tudja/nem akarja használni a gúglit. Nem tudja leírni értelmesen, mit akar. Nem tudja értelmezni, amit leírnak neki.
Pl. azt mondom valakinek, hogy egy lsusb, lspci, és egy lsmod kimenetet kérek. Ebből megkapok mondjuk kettőt. Így azért lehet segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest