- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Háát, ha tényleg olvastad, akkor láthatod, h nem vagyok elfogult. Munkahelyen XP-van, az tényleg gáz, főleg komolyabb grafikai alkalmazásokhoz így 2012-ben, de otthonra -ha odafigyelnek rá, kicsit pátyolgatják, frissítik, stb.- megfelelő. Vista kuka, ezzel még a MS alkalmazottak is egyet értenek

Windows 7 nagyszerű, tényleg jól sikerült. Vannak hülyeségei, az tény, van pár felesleges szolgáltatás, sebezhetőség amit frissítéssel, és a beállításokból korrigálni kell, de nagyon jó OS, bár a személyreszabás és a kinézet aeronál ér véget, de sebaj, ez belefér - főleg annak, aki látott már '95 és '98 ablakost
Követem a topikot, kevesen fikáztak, igaz egy is sok, nem az volt a cél.A linuxok dokumentációja valóban problémás néhány disztrónál, mert kevesen fejlesztik, a dokumentációt meg legtöbbször nem is a fejlesztők, hanem a közösség hordja össze wikin...
Ezért is ajánlom az Ubuntu-Fedora-openSUSE OS-eket, magyarul is van hozzá dokumentáció, alapos manuallal. Persze lehet kérdezni is az oldalukon angolul, vagy a disztrók magyar fórumaiban. Angolul előbb van találat, már írtam, h úgy érdemes keresni, itthon a lnuxos közösség kicsi
Lapa: azt nem mertem belinkelni a cikkbe, h a Novell-M$ megállapodást miként értelmez(hető), mert olyan jogi kiskapukat rakott bele (amcsi jogászosdi, de az erősen hat a világra...), hogy ami opensource, az Novell... ezért ráncolták a szemöldöküket a népek, amikor aláírták MS-al a kölcsönös fejlesztés-együttműködés-dejókvagyunk papírokat.
Egy hónappal a megegyezés után már Balmer beszólt, lett is vita pár szabadalomról... de még tolják együtt, serverpiac nagy lóvé... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeFranco
üzenetére
Mi a f.... szt mondjak, ha egyszer minden működik? Ember...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs nagy Linux tudásom, nem is volt. Ennek ellenére láthatod, akárki kérdezett valamit, segítettem neki, ahogy csak tudtam. Egyik kolléga helyett nekiálltam kiguglizni, hogy mi van az usb-s wifi stickjével arch alapokon, pedig nem is kért rá...
Figyelj, ha nem akarsz bekerülni egy ilyen társaságba, nekünk csak jobb lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Ez már a te bajod...
Különben ha nálam működik valami, azt hadd írjam le. Le szoktam írni azt is, ha nem működik.
De attól még látatlanban nem fogja tudni 100%-ra megmondani neked senki, hogya te hardvereden miért nem megy valami."Utánaolvasás megvolt, csak éppen az információforrások legnagyobb része kb 500 oldalas tömbökben, a laikus számára latinul van, aki nem ért hozzá nem tudja azt sem, mit és hol keressen,"
Értelmezni is kell, amit olvasol.
Ha az autószerelő azt mondja neked, hogy szinkrongyűrű, akkor visítozva elszaladsz, vagy megkéred, magyarázza el, mi az?Amit én látok, hogy az emberek nagy része nem tudja/nem akarja használni a gúglit. Nem tudja leírni értelmesen, mit akar. Nem tudja értelmezni, amit leírnak neki.
Pl. azt mondom valakinek, hogy egy lsusb, lspci, és egy lsmod kimenetet kérek. Ebből megkapok mondjuk kettőt. Így azért lehet segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)