Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tablet az más dolog "picit". Persze vannak ARM-ra meg mindenféle SoC-ra kernelek, de ebben nem vagyok otthon. Azt tudom tanácsolni, h angolul keress youtube-on, a tablet fórumaiban és gugliban.
Mondjuk Androidnál jobbat szvsz nem találni.
Ez az oldal Archos hackekkel foglalkozik, Tiéd is támogatott, de nem kerestem mi van rá.Pazzo: Fedora Gnome Shell-t, Ubuntu Unity-t használ. Más csomagok, részben más programok. Fedora nálam gyorsabb. Ubuntuhoz több infó van magyarul és angolul, rengeteg progi a SW centerben, de ha valami megtetszik, akkor biztosan van .deb (Ubuntura telepíthető, olyan, mint Win-en az .exe) csomag, Fedoránál néha terminállal kell telepíteni (3 egyszavas parancs...). Asztali gépen nálam mindkettővel ment minden out-of-the-box. Ja, nem: Ubuntun régi Canon printer nem ment, Fedorával nem néztem, nem kell. Mint felhasználó sok különbséget nem fogsz látni a kinézeten kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Eladó egy pixel 7
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest