- MIUI / HyperOS topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Vagy veletlenul "atallitodik" a default oldal es a ceges oldal helyett a www.sh*teaters.com toltodik a soktiz megabiten, mikozben a fel iroda ott alldigal mogotted, mert eppen azt probalod nekik megmutatni, hogy hol talalhato az aznapi menu az iroda foldszinten levo kajaldahoz.
Nekem egy kedves kollega kuldott egy valaszt egy levelemre (cc par ember), hogy habar a level szerint en szivesen talalkoznek vele egy kis hancurra a melo utan, o sajnos nem olyan. Szerencsere meg megtalalhato volt a cimlistaban a kollega fel evvel azelott kilepett, az azonos utonev miatt egyel folotte listazott felesege, igy udvariasan elnezest kertem (cc az egesz emelet), hogy rossz cimre kuldtem az emailt, es erdeklodtem, hogy tovabbitana-e, ha beszelnek nap kozben. Utolag atgondolva ajanlott az ilyesmibe nem cc az emelet, habar nekem mazlim volt, de ez egy allasba kerulhet.
Apropo, szanalmas piros mobilszolgaltato, az RT kreativ poen volt, remelem, a sracban latnak fantaziat mas cegek. Csiripelon Muellah.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Elite: Dangerous
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest