Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én pont most járok az Arkham Knight felénél, és egyébként az is szuper játék. Még nem kiabálnám el, előbb a végére kell érni, de még az is lehet, hogy a legjobb a szériában. Kár érte, hogy olyan csúfos volt az indulása, amilyen, de manapság már játszható (ráadásul a grafikája sem piskóta).
-
persil
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csak az arkham knight lett olyan(amilyen
) az első 3 hibátlanul fut kb mindenen, és korukhoz képest remekül is néznek ki 
Nem mellesleg magasan az egyik legjobb (szuperhősös) thirdperson akció sorozat.

-
-
persil
nagyúr
Most nem azért, de ebből, hogy derült ki, hogy jól optimalizált a játék? Akármilyen brutális paksi vasat alárakhattak, és megy 60fps-sel, hurrá. Ettől még simán lehet egy optimalizálatlan fos

Nem akarog károgni, de na, értitek. -
19_OsY_81
aktív tag
Megvettem ma, mit tagadjam nálam 9/10.
Nagyon bejön, szerintem szuperül meg van csinálva.
Nagyon pozitív csalódás...
Leköt.
-
nubreed
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Maradjunk abban, hogy mind a kettő jó.

-
-
nubreed
nagyúr
Néztem róla 1-2 videot, de ez mitől Deus Ex -es? Az számomra egy majdnem tökéletes játék, hihetetlenül jó benne a cyberpunk hangulat és amiben nagyon de nagyon erős a Mankind Divided az a zene. Ennyire erős soundtrackje szerintem egy játéknak sem volt eddig soha (vállalom ha elfogult vagyok) és még nagyon sok film is elbujhat zenében emelett. Ezt nehét lesz überelni...
-
ribizly
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Nem olyan rossz egyébként. Nekem kicsit deus ex feeling inkább, de ez nem feltétlenül rossz.
A kifejezés ami leginkább illik rá az a steril. Még csak belekezdtem, de eddig jópofa.
Amit hiányolok már így a legelején az a mini játékok. Az összes WC, csap kinyitható, a kapcsolók működnek, a számítógép ott vár a bejelentkezésre, az összes tárgy felvehető, de a játékkonzol a TV mellett nem használható.
At all! Pedig egy tetris beleférhetett volna egy single only játékba, nem? Bezzeg a controller felvehető és eldobható... 
-
HELLAFLUSH
őstag
hát én most nagyot csalódtam, azt hittem jobb lesz a grafika

-
-
törölt tag
Itt azt írják most, hogy nem érvényes már a május 5., később jön.
-
KRoy19
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Én azt nem nevezném infónak. Csak egy kattintás hajhász semmitmondó cikk az egész...
-
ribizly
veterán
Ezen a steam-es kommenten besírtam:
"
My girlfriend asked why I carry a gun around the house? I looked her dead in the eye and said, "the mother♥♥♥♥ing mimics".She laughed
I laughed
The coffee mug laughed.
I shot the coffee mug, it was a good time.
"
-
KRoy19
őstag
Nem úgy volt, hogy elvileg ma a Prey megjelenéssel villantanak nekünk valamit a Vega kártyákból...?
-
-
Viper26
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt sosem fogom megérteni én sem, annyira egy csökött módszer.
-
törölt tag
-
válasz
üzenetére
Az összes felsorolt címet szerettem, de ez nem jön át egyelőre. A hangok különösen irritálnak, a művészi design pedig lesújtóan átlagos, pedig még a Dishonored-nak is elnéztem, hogy elég sokat nyúlt a HL2-ből (lévén ugyanaz a fickó rajzolgatott benne elég sok mindent).
-
Puma K
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mert az ilyen szutykoknak mindegy mivel irányítod... meg hát offline játék...
A Doom-ban az ugrás-mászás lehetőségét úgy csinálták meg ahogy az elvárható.
Itt meg...?Mi ez nyomd az A-t és akkor mászik fel?
Hagyjuk már...
-
törölt tag
Chris Avellone dolgozott a sztorin, Mick Gordon készítette a zenét, a Dishonored alkotói hozták össze a játékot, Bioshock, Half-Life, Dead Space, System Shock beütése van, és mint kiderült, jól van optimalizálva. Szinte biztos vagyok benne, hogy jó játék.
-
Chp
őstag
Bezzeg az id Tech 5 féle Prey!
-
arpi6k
addikt
Hát a videó alapján nem egy nagy durranás...
-
És miért kontrollerrel kell játszani egy PC-s fps-t?

-
Egyetlen dolgot szűrtem le a videóból, ami számomra kicsit elszomorító. Van loading screen a pályák között.

-
nubreed
nagyúr
Utálom a rebootokat. Hogy már a játékipart is utolérte ez a hollywoodi betegség...

-
jorgoszka
tag
Videók alapján rém unalmasnak tűnik.
-
törölt tag
Az első tesztekre néhány napot biztosan várnunk kell, hiszen a Bethesda ismét nem küldött ki tesztpéldányokat a sajtó munkatársainak, így mindenki egy időben tudta csak elkezdeni a játékot.
Az első tesztekre néhány napot biztosan várnunk kell, hiszen a Bethesda ismét nem küldött ki tesztpéldányokat a sajtó munkatársainak, így mindenki egy időben tudta csak elkezdeni a játékot.
Az első tesztekre néhány napot biztosan várnunk kell, hiszen a Bethesda ismét nem küldött ki tesztpéldányokat a sajtó munkatársainak, így mindenki egy időben tudta csak elkezdeni a játékot.Az első tesztekre néhány napot biztosan várnunk kell, hiszen a Bethesda ismét nem küldött ki tesztpéldányokat a sajtó munkatársainak, így mindenki egy időben tudta csak elkezdeni a játékot.
-
Bad Pritt
félisten
Tesztek hogyhogy még nincsenek?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy besz@rás hogy néz ki.

) az első 3 hibátlanul fut kb mindenen, és korukhoz képest remekül is néznek ki

At all! Pedig egy tetris beleférhetett volna egy single only játékba, nem? Bezzeg a controller felvehető és eldobható... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)