Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Hülyeség. A Tech 5 jó ideje elkészült. Max a Rage-et nem fejezték be. Bár az iPhone verzió már kinn van. Anno a Vampire Bloodlines is egyszerre jött ki a Half-Life 2-vel, pedig mindkettő Source engine.
-
Sonja
nagyúr
-
Inv1sus
addikt
A címlap nekem se bíztató. Kismillió játékhoz hozzá lehetne társítani ezt a képet. Megint arra hajtanak, hogy minél unalmasabb fps-t adjanak ki?
Na persze, ha olyan lesz, mint az első rész. Akkor nekem 8. Az tényleg igazi fps volt.
-
huskydog17
addikt
Persze, hogy nincs vele baj. Én is ugyanezen az állásponton vagyok, szerintem is elegendő a tech 4 (lásd Brink esetében alaposan kipofozták). Unreal Engine 3-al tényleg érdekes lenne, azt én is megnézném. Source pedig szerintem se passzolna hozzá. Bár az első epizódot nem játszottam végig, de egy darabig azért játszottam vele.
-
válasz
huskydog17 #10 üzenetére
Szerintem ezzel semmi baj nincs. Anno, mikor megjelent a Prey, elég brutális grafikai követelményei voltak, akkoriban (akárcsak a Doom3-nak a maga idejében). Szerintem a motor passzolt a megjelenítéshez, a Doom-ban hozzászoktatták az embert az idegen eszközökhöz, tárgyakhoz, laborberendezésekhez, a Quake4-ben ez még inkább meglátszott, a Prey pedig külsőre egy az egyben Quake-esen nézett ki, szerintem.
Valahogy furcsa lenne például Source motorral látni...Mondjuk Unreal3 motorral el tudnám képzelni...Soha nem értettem, hogy miért mindenki a grafikát nézi elsőre. Tudom, hogy a mai tartalom mellett legalább szép legyen, ha már összecsapott érdektelen maszlag az egész. De szerintem inkább legyen egy generációval régebbi a grafikus motor, viszont legyen játékidő, érdekes történet, fordulatok, előre nem látható vég, és a fősztori izgalmas a teljes játékidő alatt.
Amúgy ne legyen egy szavatok sem. Az első Prey kicsit több, mint 10 évig készült, a második rész meg mindjárt ideér, és alig telt el 5 év azóta...a Duke Nukem Forever már 14 éve készül, és ugyan van pontos megjelenési dátum (végig volt...), de ezen, és pár videón kívül még semmi sem...csak, hogy jön...
-
Archanon
őstag
"Ha már máS főszereplővel..." - Hoppsz
Amúgy gondolkodom az első rész újbóli kipörgetésén, annyira nem volt hosszú. Habár közel - ám mégsem - max grafikán játszhattam anno az x4500-as intel valamivel, azért most már akadás mentesen maxon élvezhetném.
Habár, jobban belegondolva, inkább majd, mikor közeledik a második rész. Hátha mégis valami folytatásféle lesz.
-
Teasüti
nagyúr
Még itt van a lelki szemeim előtt a Prey outro-ja.
Egy tökéletes játék az utolsó poligonig. Tökéletes hangulattal és remek sztorival.
Nem tudom mire vélni ezt a hírt. Én őszintén remélem, h a 2 pont ott fog folytatódni, amikor belépünk a portálba!Bár, ebben reménykedtem a Crysis esetén is, aztán legjobb tudomásom szerint csak a nanoruha lett közös a két részben.
-
Gude
senior tag
Van némi hasonlóság,de azért nem lehet összekeverni őket
-
dy_nmq
aktív tag
mondtam én hogy nem idtech5. amugy kár hogy nem az indián gyerek lesz benne. pont attol( najo attol is) volt különleges az elsö rész.
-
Archanon
őstag
Ez valami rossz vicc?
Pont az a jó kis indián hangulat volt az első részben is, ami annyira megfogott... Nanehogymá...
Ettől függetlenül persze várom, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Remélem, hogy folytatni fogják a történetet valamilyen szinten... Ha már már főszereplővel, akkor esetleg más szemszögből is folytatódhat a sztori.
-
válasz
atidzsiforc #15 üzenetére
amíg el nem készül. mint minden Carmack termék.
-
atidzsiforc
őstag
a tech 5-öt meg majd addig-addig írogatják, hogy....
-
RROD360
tag
Kiváncsian várjuk
-
BalaNce87
addikt
Ennek minek ennyire folytatás? elővesznek mindig valami régebbi nevet és a névvel próbálnak eladni egy totál más koncepciót. Az 1 nekem tetszett bár voltak benne rossz részek.
-
wolfman
veterán
Nekem meg úgy tűnik, hogy:
- Mindegy milyen játék lesz, csak egy izmos, borostás főhős legyen, aki bármilyen fegyvert képes használni és lehetőleg a legmodernebb kütyük álljanak a rendelkezésére. Jah és persze az idegen fegyvereit is mind tudja használni, mert akkor kemény!
Egyelőre, fujjdegagyi hatása van!
-
Arena87
aktív tag
Én inkább várok még egy félévet rá, hogy iD tech 5.-ös motorral jöjjön ki, mint a 4-el.
-
huskydog17
addikt
"Az iD tech motor szerintem a Wolfenstein motorja lesz"
Az egy alaposan feltuningolt Tech 4 volt (Doom 3 motor), amúgy mivel nem Tech 5 fog dübörögni alatta, ezért nincs más verzió, mint egy agyontunigolt Tech 4. Ez érdekes, hiszen az első Prey is azzal futott, kíváncsi vagyok, hogy mennyit tudnak rajta még pofozni.
-
Spancho
senior tag
Igen van egy kicsi Scofield beütése.
De kiváncsi leszek a sztorira.Mivel a végén majdnem meghalunk miután beleszállunk a napba ,de persze a nagyfater rendes. Aztán megint ott vagyunk a kocsmában és a portálba belépve irja hogy Prey folyt.köv!
Nem tudom hány opció lehet de kiváncsian várom.
-a potál egyben plasztikai gép is ?
-az indián csákesz csak mellékszereplő marad , esetleg meghal ?
A lényeg hogy nagyon várom már -
LackoMester
addikt
Az első rész egész jó, hangulatos volt, igaz néha idegesítő is, remélem azért e második résszel kicsit magasabbra emelik lécet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az első rész után várom szeretettel!
-
munky
őstag
Még korai persze, de nekem ez a címlapkép nem tűnik túl bíztatónak.
-
LW
őstag
Sztem ő inkább Wentworth Millerre hasonlít.
http://www.stylenosis.com/wp-content/uploads/2010/03/wentworth-miller-gq-germany000x0300x300.jpg -
Csak nehogy olyan legyen az egész koncepció, mint a PainKiller: BooH és a következő részek esetében. Az első rész főhőse elvileg ugyanaz, csak teljesen máshogy néz ki...(a BooH esetében a Mennyország bérgyilkosa, aki lemészárolta a fél poklot, egy babaarcú, kissé sebhelyes tagnak tűnik...).
Az iD tech motor szerintem a Wolfenstein motorja lesz, látványban még menne is hozzá, az első rész után. Csak a sztorit ott folytassák, ahol vége lett...bár ha új főhős lesz, akkor értelme sem lesz, ha új sztorit kezdenek, akkor nyaljanak sót...
-
kexksz
addikt
Lol? Ez hol hasonlít Fisherre?
-
xakta
tag
Az első rész finom volt , várós a folytatás !
-
Crytek
nagyúr
Remélem hamarosan lesznek scan-ek! Kíváncsi vagyok melyik engine lesz alatta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest