Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
honved
csendes tag
válasz
bollokcs80 #37 üzenetére
Ez szép és jó, viszont ezeknek a márkás és az említett Samsungnál olcsóbb fülhallgatókon nincs meg az a funkciógomb, ami a Samsungon. Márpedig én pl. használom a számok léptetésére, lejátszás leállítására, hívásfogadásra. És olyan viszont már sokkal kevesebb van, amin van ilyen gomb (meg persze a hangerőszabályozó gombok.) És az áruk sem 5-8000 Ft...
-
muratomi1
senior tag
Igen. Mondjuk a samsung esh 64 típus is ugyanazt tudja.
Korrekt mind2 bár mondjuk nekem gyári tartozék de akkor se szar ellenben a régen telefonokhoz adott kacatokkal szemben.Ashanor: én nem szidom de 20 ezer ft alatt nem szabad venni se fülest se fejest. Ezekhez csak a nevüket adják aztán fél-1 év és kuka mert vagy a bal rész vagy az egész szar elnémul azt nézheted mert 1 év után nincs garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Pali1119
tag
Jól néz ki a 2 fejhallgató, de az árazásuk egy vicc.
-
AshaNoR
tag
Mindenki szidja a Beatset, és még egyikőtök sem hallgatottt az Executivon zenét...
-
muratomi1
senior tag
Nem rosszak de azért ennyiért nem kellene.
Én még tavaly vettem ezt
Aki csak zenét akar hallgatni fejhallgatón ez tökéletes. Tucat termék minden kis tinin ezt lehet látni 4000ért nem sok. Persze úgyis kell hozzá állni, hogy nem a legjobbat fogom megfizetni. Nem rossz ez amíg nem próbálod ki az mdr10et. Mobilról hót m1 mit játszol le tulajdonképpen.Viktor77: az 20 ezer akart lenni nem?
Linkeld be légyszíves mire gondolsz[ Szerkesztve ]
-
válasz
bollokcs80 #37 üzenetére
Tökéletesen igazad van,a Samsung nagyon elszált az árazásával.
-
jozso1989
őstag
válasz
bollokcs80 #37 üzenetére
Vagy Bosé... az mégsem egy Samsung azért.
D
(#38) Fr0z3n: A mélynek, középnek és magasnak is jónak kell lenni. HTC-n tökéletes. Ezt nem lehet leírni, meg kell hallgatni. Eddig akárkinek mutattam, hogy szól a kicsi, mindenki reakciója "azt a k*va!" volt (szó szerint).
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Ennyi pénzt kiadni bármelyik fülesért egy bérből és fizetésből élő magyar embernek egész egyszerűen... HORROR!
Ha mégis van rá pénze, akkor meg vesz olyan márkát, ami hifi területen már bizonyított (Sennheiser, AKG, Denon, stb.....)
(Én speicel egy 5000 Ft-os Sennheiserrel tökéletesen elvagyok a telefonon. Otthonra meg max 15-20 körül vennék valami jó fejhallgatót.)
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
Nem hiszem, hogy annyival jobban szólhat, mint a gyári HTC füles... ettől is sípol a fülem, annyira hangos és olyan mélye van, mintha, egy nagy fesztiválon lennék. Kösz nem, főleg nem 40-ért, lol.
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
válasz
tothmaxy182 #27 üzenetére
A hsz-ek alapján amit elkövetsz, ebben biztos vagyok
-
-
szecska24
tag
-
saelin
veterán
A legdrágább fülesem 8 vagy 10k lehetett csak... akkor ezek mit tudhatnak? Tényleg megéri ekkora felárat fizetni a hangminőségért, és észre lehet egyáltalán venni?
-
Juliuska
senior tag
"...nem szabad elfeledkezni arról, hogy itt a hordozhatóságon, a vezeték nélküli működésen, a zajszűrésen és a dizájnon van a hangsúly...." -> mi tagadás elég jó duma
pedig már tökre' azt kezdtem hinni, h ennyi pénzért egy ilyen fülest arra is használ az ember, amire való -
Aki a túlhúzott basszusokat szereti, az tudtommal nem audiofil. Vér-Audiofilek tipikusan a kiegyensúlyozott hangzást keresik.
(#15) dreamdancer
15k-s Philips fejesemre is ezt mondták, pedig az tipikusan az az árkategória, ahol pl. a Sennheiser a nevéből él, és sokkal gyengébbek a termékei, mint ez a Philips. Hasonló minőségű Sennheiser meg 1,5-szer, 2-szer ennyibe került volna.Bocha:
Kábelek minősége?
Kábelek hogyan csatlakoznak a fejesekhez: standard jack vagy valami elforgatós bepattintós huncutság?
Fejpántok belsejében az állító mechanika remélem egy fémpánt?
Esetleg valamilyen minőségi fejhallgatóval össze tudnád vetni őket?[ Szerkesztve ]
-
-
tothmaxy182
őstag
Jó nekem az 5ezres agybadugós Panasonic is...
Bár lehet, hogy én vagyok az igénytelen!
-
-
vicze
félisten
A Level In nagyon nagyon túlárazott, a többi OK kategória. A Sony azonos termékeit jobb választásnak tartom, bár kétségtelen, hogy kevésbé designos. A Beats és egyéb divatmárkákat inkább hagyjuk.
Úgy általánosában a Beats-nek akart alternatívát a Samsung és annak kb. ezek meg is felelnek. Az In-t viszont olcsósítani kell.
-
Pirosász
aktív tag
Nem tudom mi a baj.A 400 ezres OPPO fejhallgatót ki veszi meg?(de most komolyan kérdezem)
[link] -
Xaels
félisten
Ne csak az ED-t vedd alapul...
(#8) mazsi1911: ennek semmi köze az Apple és a Beats közötti üzlethez. Ezekről már az előtt lehetett olvasni. Az okosóra megint csak hülye példa mert a Sony vagy a Pebble is sokkal előbb piacon volt mint a Samsung..
(#10) hue2000: ezt elmondhatnád a több tucat gyártónak is akik ilyeneket gyártanak és még mindig nem mentek csődbe...
A cikkhez: nekem nem igazán tetszenek. Persze ízlésesek, nem estek túlzásba mint 1-1 másik gyártó.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Kezdek hányingert kapni attol a szotol hogy premium... "Ha minden premium akkor semmi sem az" julius caesar
-
Dinsdale
tag
válasz
dreamdancer #15 üzenetére
Mennyi pénzt megspóroltak volna a Samsungnál, ha téged kérdeznek.
A magas ár relatív fogalom. 10 évvel ezelőtt bolondnak nézték volna azt, aki szerint emberek vesznek majd telefont 200 000 Ft-ért. Ráadásul pont a tipikus Samsung vásárlók is hajlandók jó sokat kiadni, lásd Note.
-
Fr0z3n
őstag
-
Findzs
addikt
kíváncsi lennék, hogy viszonyul hangminőségben egy shure 840 -eshez a nagyobbik
[link]
-
Csapoati
nagyúr
Kinek mi. Valaki a tulhuzott basszusokat szereti tetszetos dizajnnal. Nem mindenki audiofil halistennek.
#15: Nem vagyok biztos benne, hogy igazad van. Biztos vegeztek piackutatast, veled vagy a tobbi forumozoval ellentetben. Ha meg bukfenc, akkor igy jartak, nem csinalnak utodokat. Egy fejhallgato kifejlesztese azert nem akkora tetel mint egy autoe, a Samu meg le tud nyelni par milla minuszt. Ja es ne feledkezzunk meg a marketingrol sem, biztos nyomatjak majd ezeket is a telefonjaik mellett. Raadasul nem Magyaro. a celkozonsege ezeknek.
[ Szerkesztve ]
-
dreamdancer
őstag
Ez így nem fog összejönni a Samsungnak.
Audiofilek hozzá sem fognak nyúlni, a "divatfejhallgatósok" pláne (nem, a Samsung nem "menő"), a samsungos vevőknek meg szimplán túl drága. Az autós tömeggyártók se véletlenül csinálnak külön prémiummárkákat, a piac mindig újra és újra igazolja, hogy akármilyen jó minőségű is a konkrét termék, a randhez tartozó árkorlátot nem lehet áttörni.
Ezeknél is automatikusan rávágja a célközönség, hogy "Ennyiért már ...-ot kapok", és nem érdekli a "de ez is" jellegű válaszok.
-
papi77
addikt
-
AS
félisten
Kicsit megnézve tényleg nem drága szinte minden jóval drágább.
+
+
+100 felett simán vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
-
hue2000
tag
Nincs az az ember aki ennyiért venne fej vagy fül hallgatót
-
Csapoati
nagyúr
Kemeny vagy, mint a kad szele.
Nekem is 8 ezres Denonom van es mostanaban biztos nem koltenek ennyit egy zajkeltore, de ezek kimondottan tetszenek. Foleg a kozepso darab.
mazsi1911: Ezek regebb ota keszulnek, mint a Beats-akvizicio (3 honap). Ertem en, hogy az Alma az isten, de azert a tenyeknek ne mondjunk mar ellent.
[ Szerkesztve ]
-
mazsi1911
aktív tag
Csak en talalom nevetsegesnek es egyben undoritonak hogy a samsung mar arra rácsap ha az appe megvesz egy céget? Mostanra le esett nekik hogy elsõnek lenni valamiben az igenis jó.
Lasd okosora. Az egesz arra lett legyartva, hogy az apple majd fog ilyet csinalni. Egy béna rumor miatt leteznek most okosorak.
-
laci1892
őstag
Samsungtól lehetett várni hogy nem fogja, hogy úgy mondjam magyar penztárcához igazítani Kifejezetten az árakat. Ellenben viszont tényleg baromi jól néznek ki! Eléggé Nokia párti vagyok ( xdd) de azok ritka rondák, már -már túl minimalista s a neon színeivel a sírba kergetnek
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Ennyit akkor sem adnék értük, ha megtehetném.
-
AS
félisten
40 55 85 hát ez nem az én világom
Ráadásul hogy tényleg jól szóljon a S800 S801 vagy Ex lapokban lévö hangcsip nem elegendő.
Majd csak a Galaxy Alpha lesz rá igazán jó. -
korpicschess
veterán
Elég sok víz fog még lefolyni a Dunán, amíg én Samsung fejes/füleest veszek...
-
Az elmúlt pár hónapban én magam is rájöttem hogy fülhallgató árán nem szabad spórolni, ha jót akarsz magadnak, de a 40 ezer forint hát azért enyhe pofátlanság
-
gerii
addikt
Maradok a 6 éve vett 8000Ft-os Sennheiser CX300-nál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bemutatkozott a koreai gyártó új termékcsaládja, melynek tagjait ki is próbáltuk. Level-Over, Level-On és Level-In bemutató.
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- NOMAD ÉS EPICO iPhone 16 Pro Max Bőrtok
- Apple USB C kábelek - Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest