- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ezt akartam is kérdezni, akkor az nem nekem való. Én csak ilyen koca deszkás vagyok max, tesómnak vagy longboardja, aztán azzal mentem párszor. Én inkább szerintem ilyen árkádosabb élményre vágyom, ahol van sikerélményem az elejétől kezdve. Akkor megvárom a Tony Hawk's Pro Skater!
-
waccamár
senior tag
A skater xl-t csak akkor vedd meg, ha hardcore gördeszkás vagy, vagy legalább érdekel különben az újdonság varázsa után nem fogod élvezni. Komplex és nehéz szépen deszkázni benne. Kevés pálya van (de bőven elég, én 1 pályát használok csak), és semmi story, semmi multi, semmi "motiváció", max. challengek.
Van a pálya és nyomhatod amit és ahogyan akarsz. ImádomA THPS easy fun, a skate4 meg a thps és a skaterXL között van. Skate4 amúgy még nagyon messze van.
-
Na most elgondolkodtam ezen a SkateXL-en is, de mivel még nincs kint Nintendo Switchre, ezért megvárom azt és majd döntök -e között és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 között. Aztán még jön a Skate 4 az EA-tól, de az majd leghamarabb csak jövőre érkezik. Kíváncsi leszek majd a 3 deszkás játék összevetésére.
-
waccamár
senior tag
Nagyon vártam, de aztán megjelent a SkaterXL és azóta azt tolom, ezt meg már kevésbé várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged