- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt bandánk 50, és 48 éve. Nem játszottam hangszeren...na, jó eleinte doboltam...én voltam, aki mert énekelni. Néhányan meg is említették most a koncert előtt. Az akkori dobosunk fia kürtöt tanult, majd dolgozott zenetanárként (zongorázik), a szólógitárosunk fia basszust játszik, a lányom gitárt oktatott Berlinben, majd a Deutsche Pop-nál szerzett komponista és zenei rendező diplomát. Össze lehetne hozni a "Phoenix gyermekeit" (Ezt a nevet választottuk 1975-ben, amit egy év múlva megváltoztattuk Cormoránná. Nem tudtunk az éppen akkor alakult Kormoránról, amely aztán tőlünk lényegesen sikeresebb lett)
-
válasz
antiapaladin
üzenetére
Ha örömet szerzel vele akár csak magadnak, akkor ne habozz! Ha másnak is, akkor meg pláne megéri. A lányom szerint az eredetiség előrébb való, mint a tökéletesség.
-
antiapaladin
csendes tag
Jó volt ez olvasni, köszönöm.
Hasonló esemény lesz nálunk is valamikor, az énekesek mellett egyedül kell kiállnom botcsinálta zenészként, eléggé aggódom miatta de ez az iromány adott még egy kis lökést, hogy bizony csinálni "kell". -
-
Soderes
senior tag
Amiben élő hangszerekkel játszanak az már nem lehet rossz.

Lehet, hogy evvel hagyományt teremtettél a kis közösségben.Nem említetted milyen műfajban játszottak. Gondolom nem hard rock.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest