Hirdetés
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt bandánk 50, és 48 éve. Nem játszottam hangszeren...na, jó eleinte doboltam...én voltam, aki mert énekelni. Néhányan meg is említették most a koncert előtt. Az akkori dobosunk fia kürtöt tanult, majd dolgozott zenetanárként (zongorázik), a szólógitárosunk fia basszust játszik, a lányom gitárt oktatott Berlinben, majd a Deutsche Pop-nál szerzett komponista és zenei rendező diplomát. Össze lehetne hozni a "Phoenix gyermekeit" (Ezt a nevet választottuk 1975-ben, amit egy év múlva megváltoztattuk Cormoránná. Nem tudtunk az éppen akkor alakult Kormoránról, amely aztán tőlünk lényegesen sikeresebb lett)
-
válasz
antiapaladin
üzenetére
Ha örömet szerzel vele akár csak magadnak, akkor ne habozz! Ha másnak is, akkor meg pláne megéri. A lányom szerint az eredetiség előrébb való, mint a tökéletesség.
-
antiapaladin
csendes tag
Jó volt ez olvasni, köszönöm.
Hasonló esemény lesz nálunk is valamikor, az énekesek mellett egyedül kell kiállnom botcsinálta zenészként, eléggé aggódom miatta de ez az iromány adott még egy kis lökést, hogy bizony csinálni "kell". -
-
Soderes
senior tag
Amiben élő hangszerekkel játszanak az már nem lehet rossz.

Lehet, hogy evvel hagyományt teremtettél a kis közösségben.Nem említetted milyen műfajban játszottak. Gondolom nem hard rock.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Rewards
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Fűnyíró topik
- Jövedelem
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest