- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
vakablak93 #84 üzenetére
Én is nagyon sokat látom a telefonos/órás fizetést.
Mért egyszerűbb? Mert elértem azt, hogy egy szem telefont elég vinnem ha elindulok a városba. Bérlet / bankkártya / térkép / stb. stb. egy készüléken.
cinemazealot: Én videóra is Gcamezek egy másik Xiaomin. A 8-cas Gcam elég sok feature-t tartalmaz / fog tartalmazni a videó funkcionalitásokban, pl. több fajta EIS-t.
-
judas13
veterán
válasz
vakablak93 #84 üzenetére
Én sem látok senkit idekint fizetni vele. Ez valami olyasmi lehet mint mondjuk a VR szemüveg, beszélnek róla, látod yt-bon tesztelni, de amúgy ennyi.
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #88 üzenetére
Ezen akkor is tokre elcsodalkoztam. Meg mostanaban is fel szoktam idezni, annyira megdobbentett. Nalunk most dolgoznak azon, hogy osszegtol fuggetlenul mindenhol legyen kartyas fizetes. De igy is nagyon sok helyen elfogadjak mar most is.
Oszinte leszek utalom a keszpenzt. Utalom szamolni, fogni, hajtogatni, cipelni. Oke ha most talalnek egy koteg huszezrest, akkor legyoznem az undorom.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vakablak93 #88 üzenetére
Azért mert ők nyomik, mások nem azok.
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #84 üzenetére
Pont a multkor irta valaki, hogy nemetben a keszpenz megy meg. Tobb boltban sincs leolvaso, de atm tobb is van.
Ez igaz? -
Saccco
nagyúr
válasz
vakablak93 #84 üzenetére
Mert a tárcában a személyit is leolvasná az olvasó. Egyébként a PIN kódot sem kell az olvasón benyomkodni, ami külön erény a vírusos környezetben.
-
roli543
őstag
válasz
vakablak93 #66 üzenetére
Napi szinten használom fizetésre, nem mell elővennem a kártyát. És én is egyre többet látom, hogy mobillal fizetnek, mert egyszerűbb sokkal.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
vakablak93 #66 üzenetére
Én tegnap összehangoltam újra a Simple-t, mert azzal volt a baj... De őszintén , jelenleg még nem tartom teljes alternatívának a bankkártyám mellett..
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #66 üzenetére
Én egyre többet látom, hogy fizetnek vele az emberek. Az eladók szeme sem rebben itt a fővárosban.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- LED világítás a lakásban
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest