Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Én is nagyon sokat látom a telefonos/órás fizetést.
Mért egyszerűbb? Mert elértem azt, hogy egy szem telefont elég vinnem ha elindulok a városba. Bérlet / bankkártya / térkép / stb. stb. egy készüléken.
cinemazealot: Én videóra is Gcamezek egy másik Xiaomin. A 8-cas Gcam elég sok feature-t tartalmaz / fog tartalmazni a videó funkcionalitásokban, pl. több fajta EIS-t.
-
judas13
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Én sem látok senkit idekint fizetni vele. Ez valami olyasmi lehet mint mondjuk a VR szemüveg, beszélnek róla, látod yt-bon tesztelni, de amúgy ennyi.
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93
üzenetére
Ezen akkor is tokre elcsodalkoztam. Meg mostanaban is fel szoktam idezni, annyira megdobbentett. Nalunk most dolgoznak azon, hogy osszegtol fuggetlenul mindenhol legyen kartyas fizetes. De igy is nagyon sok helyen elfogadjak mar most is.
Oszinte leszek utalom a keszpenzt. Utalom szamolni, fogni, hajtogatni, cipelni. Oke ha most talalnek egy koteg huszezrest, akkor legyoznem az undorom.

-
Saccco
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Azért mert ők nyomik, mások nem azok.
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93
üzenetére
Pont a multkor irta valaki, hogy nemetben a keszpenz megy meg. Tobb boltban sincs leolvaso, de atm tobb is van.
Ez igaz? -
Saccco
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Mert a tárcában a személyit is leolvasná az olvasó. Egyébként a PIN kódot sem kell az olvasón benyomkodni, ami külön erény a vírusos környezetben.
-
roli543
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Napi szinten használom fizetésre, nem mell elővennem a kártyát. És én is egyre többet látom, hogy mobillal fizetnek, mert egyszerűbb sokkal.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
vakablak93
üzenetére
Én tegnap összehangoltam újra a Simple-t, mert azzal volt a baj... De őszintén , jelenleg még nem tartom teljes alternatívának a bankkártyám mellett..
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93
üzenetére
Én egyre többet látom, hogy fizetnek vele az emberek. Az eladók szeme sem rebben itt a fővárosban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mozilla Firefox
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi