Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
koppasz1986 #5600 üzenetére
Igen, én is megtaláltam, de ahol az van, hogy sync off az szürke. Alatta van, hogy probléma megoldása, ami visszadob a beállításokba. Az alkalmazásnak megadtam a jogokat, de a google fiók alatt hiányzik a lehetőség.
Amúgy nálam sem indult el a wallet sem, csak az nem akasztott még ki.
XDA-n is írtam, hogy milyen speciális kombinációval megy a crDroid-ban a gmail, névjegy,, naptár, wallet, android auto kombináció, de még nem kaptam rá választ.Szerencsére ez a tartalék telefonom most, így ráér, de hajlok rá, hogy rárakom az eredeti image-t.
-
Tarokk79
aktív tag
Addig jutottam, hogy a 24.04.20-as NikGapps nem volt jó. Meg is találtam, hogy másoknak is gondot okozott.
Viszont azóta sem találtam megfelelő együttállást.
Utoljára a Crdroid 10.4, NikGapps-core-arm64-14-20240307-signed.zip, twrp-3.7.1_12-v8.6_A14-alioth-skkk.img kombinációvl próbálkoztam, de a google névjegyek szinkronizációja nem ment.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
skyrush7 #5559 üzenetére
Nem tűnik egyszerűnek és a gépemen meg Linux van, egyelőre nem merek belekezdeni.
Most egy Samsung A54-esre költöztem át, mert zavart, hogy nem tudtam a google walletet működésre bírni a rootolt F3-on.
Gondoltam rakok rá valami stabil rendszert és lehet oda adom valakinek a családban. -
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok!
14.0.23.4.17-ről szeretnék a gyári ROM-ra átállni és lockolni a készüléket. Nem találtam meg róla a leírást. Valaki tudna egy linket adni, hogy mit kell tennem?
Esetleg van másik ROM amit szívesen ajánlanátok?
Előre is kösz! -
Tarokk79
aktív tag
válasz
DroiDMester #4648 üzenetére
Oh, köszi, akkor szerencse, hogy nem raktam még fel
.
-
Tarokk79
aktív tag
Nekem megjelent a telefonon a V14.0.22.12.8.DEV frissítés. Valaki próbálta? Simán installálható, csak utána a magisket fel kell tennem, ugye?
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok!
Írok mielőtt hülyeséget csinálok
.
Eu weekly ROM-om van fent 22.5.11. Ezt még fastbootból raktam fel, és magisket használok. Most szeretném frissíteni, de nem szeretnék telefont formázni (mármint adatot veszteni).A telefonon meglepetésemre amikor meg akartam nézni, milyen verziót használok ránéztem a frissítések keresésére és felajánlja a 22.10.26-os heti frissítés letöltését. (Ha jól tudom ezt nevezik OTA frissítésnek?) Így még sose frissítettem a telefont. Lehet így? A magisket utána fel kell rakni, és azt lehet fastbootból, ugye?
Felmentem a xiaomi.eu-ra is és ott is a 22.10.26-ot látom. Letöltöttem a zip fájlt, amit már nem tudok fastbootból telepíteni, hanem twrp kell hozzá. Találtam egy twrp-3.7.0_12-v6.5_A12-alioth-skkk.img image-t. Ezt el kell fastbootból indítani ott még egyszer felrakni és beikszelni, hogy automatikusan települjön a twrp. (Még ezt a linket láttam hozzá.) Utána itt is fel kell raknom a magisket utólag, amit ezután a twrp-ből kell majd csinánom. Jól értem?
Amúgy már jó 3 hetes a heti ROM, már ennyire nem fejlesztik?
Előre is kösz!
-
Tarokk79
aktív tag
EU dev 21.11.17-ről át lehet állni könnyen az új heti ROM-ra? Még az android autós bug és Karácsonyi teendők miatt ragadtam ott és most gondolkozom a frissítésen. Linuxból csinálnám fastboottal.
Frissítés után a Magisk Canary-val csak simán a boot.img-t patchelem és felrakom fastboottal? -
Tarokk79
aktív tag
Nem teljesen F3, de ha egy applikáció nem enged screenshotot, akkor valahogy rootolt készüléken még is meg tudnám oldani?
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2878 üzenetére
Köszi, megnézem, de most visszamentem 11.17-re.
-
Tarokk79
aktív tag
Ezt látom a kezdő képernyőjén. Csináljam újra a boot image patcheléstől?
Amúgy most majdnem minden szétesett. Lehet újra kell raknom a rendszert. Nem megy ez az upgrade nekem, ahhoz meg nincs kedvem, hogy havonta teljesen újra beállítsam a rendszert.
A legidegesítőbb az android auto. most felraktam a gépre a fejlesztői SDK-t és ott is szét van esve.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2834 üzenetére
Letöltöttem egy Safetynet Test nevű programot. Ez azt mondja failed - response payload validation failed.
És beültem az autóba elindultam a gyerekekért és az Android Autó így fogadott. Próbáltam törölni a beállításokat, de maradtak az óriás gombok, amiktől nem látom a navigációt. Még van 1-2 kisebb idegesítő dolog. Sajnos mostanában megszívom ezekkel az update-ekkel, viszont tiszta installt nem akarok minden alkalommal csinálni...
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2832 üzenetére
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
kszthly #2679 üzenetére
Most raktam fel a friss heti EU ROM-ot. Utána próbáltam a magisket is, ahogyan korábban. A gépen úgy néz ki, mintha minden oké lenne, de újraindítás után a magisk app azt mondja, hogy nincs fent.
A parancsom:
sudo ./fastboot flash boot ../images/magisk_patched-23000_v5IDy.img
Most mit rontok el? -
Tarokk79
aktív tag
Felraktam az új Eu devet. Meg vagyok elégedve vele. Felraktam a magisket is, viszont újraindítás után eltűnt az app szerint. Mit rontottam el?
-
-
Tarokk79
aktív tag
Most akartam frissíteni (21.9.15 van most fent nekem), de nem találtam új eu-s ROM-ot. Valami történt mostanában?
-
Tarokk79
aktív tag
Kicsit szenvedek a telefonnal. Pár dolog nem működik jól, ezért azt tervezem, hogy teljesen újra raknám az EU dev ROM-ot. Ha a friss telepítéssel is gond van, akkor meg visszaállnék a gyári ROM-ra.
Jelenleg 3.5.0-s twrp van fent, Magisk és EU dev ROM. Mit kell csinálnom, hogy minél kevesebbet szívjak? Én még fastbootból raktam fel az első ROM-ot azóta meg twrp-vel frissítem.
-
Tarokk79
aktív tag
Fura, hogy Waze alkalmazás magatartásnál, ha android autóra van csatlakoztatva a telefon, akkor nem jön fel az, hogy "Az app hozzáfér a tartózkodási helyéhez", csak akkor, ha lacsatalkozok az autóról. Bezzeg a névjegyekhez és a naptáreseményekhez akkor is hozzáfér.
Google maps és Sygic esetében simán hozzáfér a tartózkodási helyemhez.
Azért van bug az EU romoknál is. -
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
juve600 #1013 üzenetére
Sziasztok,
Van egy problémám a telefonnal kapcsolatosan. Az android autóban nem megy a Waze gps elérése. Mindent is engedélyeztem az applikációnak, kivettem a memória optimalizálásból is és le is lakatoltam.
Teszteltem más telefonnal is és a következőeket tapasztaltam:
- A telefonomon (Poco F3 Xiaomi.eu dev 21.6.16) működik a google maps és a Sygic is.
- Gyári Samsung A40-nel ment.
- Mi Mix 2S MIUI global 12.0.3-mal megy.
- Mi 8 Xiaomi.eu dev 20.9.4-gyel csak akkor volt GPS kapcsolat, ha a telefon képernyője be volt kapcsolva.Egyrészt érdekelne, hogy valakinek megy-e közületek és neki mi van fent.
Másrészt szerintetek merrefelé menjek tovább? Mivel lehet a probléma?Most gondolkozom a gyári szoftver visszarakásán és a telefon eladásán is.
Előre is kösz!
-
Tarokk79
aktív tag
EU dev romon waze GPS-e elmegy alkalmazás váltás alatt és nehezen találja meg magát. Akku optimalizálás kikapcsoltam és automatikus indulás be. Minden jogosultságot maximálisan engedélyeztem.
Most próbáltam android autoval, de ott sem működik. Google térkép megy.
Van ötlet, tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest