Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Ennél jobban már csak az unokatesómék jártak. Egy hónapja vettek használtan egy 2004-es Fiat Seicentót. A doboz benne '77-es volt.
Még jó, hogy az előző Samarából megmaradt egy '96-os. -
-
Csemike
aktív tag
Apám kocsijában egy '86-ban lejárt eü-doboz van. Akkor vettünk egy 105-ös Skodát, ahhoz volt tartozék, aztán mindig továbbvándorolt a soron következő járgányba.
Amúgy, már 2010-ben is volt egy eü-doboz para. Tudom, mert én akkor vettem újat, és három idő-megkötés van rajta. Egy az, hogy 2013-ig jó, a másik, hogy a kötszerek 5 évig, a fertőtlenítő folyadék meg 3 évig van szavatolva.
-
plömplöm
őstag
az elsőre nem tudok mit mondani, kéremkaccsojjaki
én sem néztem meg még sosem az eüdobozt, se a használt autókban se az újakban, egyszerűen nem jutott az eszembe. fel kell venni a virtuális listára, alvázszám, motorszám, eüdoboza nyomtatás+ragasztás oké, egészen addig, amíg a fényvisszaverős széjjel nem szakítja a matricát és meg nem nézi a dobozban lévő matériák dátumát, mert állítólag ezt csinálják. napersze azokat is át lehet matricázni, de ez már elég nagy macera, hogy az ember inkább vegyen kétezerért egy kész megoldást, mégha most ez a megoldás csak 70%-os lett csak :-|
-
Akkor arra mondjál valamit, hogy a mi autónk 2006-os és 2005-ben lejárt már az EÜ doboz...
Amúgy meg van itthon nyomtató, meg szalag, így nyomtatok újat és ráragasztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest