- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #6004 üzenetére
update: a TV-n fent van az XPlay és a Plex kliens is, mindkettő hasonlót produkál.
XPlay: kb 7-8 mp-enként több másodpercen keresztül pufferel
Plex: kb 7-8 mp-enként legalább 10mp-ig pufferel, majd néhány ilyen ciklus után transzkódolási hibával kilépAz Ethernet porton 4k tartalom lejátszás közben folyamatos 55-60Mbit átvitelt látok, tehát nem a hálózat a szűk keresztmetszet.
update2: letiltottam a biztonságos kapcsolatok használatát, és azonnal megoldódott minden akadással kapcsolatos probléma.
-
Biga123
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #1833 üzenetére
LAN on használj DLNAt akkor nem kell transcodeolni.
Csak horror áron kapsz nast ami softwaresen képes lesz neked transcodeolni pl felirat miatt, az xplay is csak a külső feliratot tudja rátenni kódolás nélkül. Ami mkvba van ott már kódol.
Qnap nasnál már elérhető a HW transcode de az fizetős.Én azt vettem észre h a transcodeolt anyag képminősége sem az igazi pl a dlnas lejátszáshoz képest.
Jobb alternatíva egy media player
-
fravik
tag
válasz
A_ScHuLcZ #1280 üzenetére
A NAS-od nem erősebb a RPi-nál? Mert ha nem transzkódolsz, alig használja a procit a szerver, bőven kiszolgálhatja (transzkódolás nélkül persze) a NAS-od is, ahhoz külön nem kell(ene) RPi.
A 4K-hoz erősebb processzor kell szerintem, de őszintén szólva sosem próbáltam rajta full HD-nál nagyobb felbontású filmet lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest