Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haxiboy

veterán

válasz Xpod #13439 üzenetére

Ki lehet zárni a sok dependency-t és garantáltan nem az OS-ben kell keresni a hibát.
    Én már csak azért is javaslom Radarr/Sonarr-t, mert nem kell keresgetni a release-ket ha 1x jól be van állítva. Automatikusan másol a megfelelő mappákba, mappa struktúrába a Sample-t/NFO-t pedig szépen eldobja. Beállíthatod meddig hagyja SEED-ben, emlékeim szerint a torrent kliensben az adott file helyzetét is átállítja (én nem hagyok seed-ben semmit szóval ezt nem teszteltem, ezért van a premium :D )
    Az már csak hab a tortán hogy automatikusan upgradelheti a filmeket/sorozatokat a beállított minőségig. Igy ha valamiből csak szutyok mkv-s Dovi jelenik meg, de 3 hónap múlva valaki felrak egy normális mp4 konténeres Dolby Vision SL release-t, akkor upgradel úgy hogy észre sem veszem. :K
    Plex-en is meghívja a könyvtár beolvasást :K

Docker alatt is natívan fut, csupán minden izoláltan, és a frissítéssel sem kell szórakozni meg telepítgetni csomagkezelővel és reménykedni hogy nem-e tölt le egy olyan dependency-t ami tönkrevágná egy vagy több program működését.
    Plusz egy időben ugyanabból a programból tudok tesztelni több különböző verziót így a nagy frissítéseknél ahol esetleg valami eltörhet menet közben az éles rendszernél már fel leszek készülve. Szóval csak az életed fogja megkönnyíteni ha megtanulod azt a ~10 parancsot és a paramétereket amik kellhetnek. De egy portainer-el (ami szintén dockerben fut) még egy szép GUI-t is kapsz hozzá. Frissítésnél -> Recreate -> Pull newest image pipa, és másfél perc múlva már a legfrisebb plex szerver fut.

Új hozzászólás Aktív témák