- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Rolls Frakció megénekelte már régen a Fejezetek egy iskolás gyermek naplójából- című dalban:
"Állva pisilek
És ülve kakálok" -
Narxis
nagyúr
Ezt a sok ülve hugyozót...aszittem csak poén de úgy látszik nem.
-
Átállíthatnád klikkelhetőre Yt videót..
Egyébként egy öntapadós akasztót ragasztani a tetejére (alul) amin egy nehezebb csavaranya van belógatva a wc mögé. Az generál akkora forgatóerőt felnyitott állapotban hogy nem csukódik le..
-
bkercso
nagyúr
Az ülőke tengelyére tekerj teflonszalagot, hogy szoruljon, amikor betolod a helyére. És persze vegyél könnyű ülőkét, hogy megtartsa a tengely súrlódása - bár ez a vékonysága miatt kényelmetlen lehet. (Ha a tartályt nem akarod feljebb tenni.)
-
"Állva végzem a dolgom"
Át kell alakíttatni ilyenre és probléma letudva. -
Kerienn
csendes tag
Olvasgatom a hozzászólásokat és behugyozok a röhögéstől. 🤣
-
DeFranco
nagyúr
legolcsóbb megoldás ha lecseréled az ülőkét olyanra aminek a forgáspontját előrébb lehet hangolni. ha ez nem, akkor azzal próbálkozhatsz hogy egy pár mágneskorongot ragasztasz a két oldalra.
kicsit kell alakítani a wc-n nálunk, és mivel szűk a hely ezért én is aktívan gondolkodom hogy hogy lehetne ezt a helyzetet elkerülni.
-
Fel kellett törölgetnem pár hsz-t, csak óvatosan a tesztoszteronnal.
-
Elf
aktív tag
Mágnessel oldanám meg.
Minden rendes prohardveres háztartásban van vinyó mágnes így kézenfekvő a megoldás. :-) -
törölt tag
válasz
Depression #31 üzenetére
Onnan fogja felismerni a megváltozott helyzetet, hogy a derekába érkezik a merevedés
-
Depression
veterán
Pisilj a csapba, problem solved.
-
válasz
FattyDove #20 üzenetére
Én is inkább leülök itthon, mert magas is vagyok a wc meg alacsonyan van és akárhogy irányitom csak kifröcsög. Azt meg nem bírom elviselni, hogy csupa húgy a wc körül, még ha nem is vagy alig látszik.
Az asszony még nem tudja, mert biztos kiröhögne.
De legalább tisztaság van.Nyilvános helyen meg kiélem magam.. szigorúan állva. Néha még le sem öblitem a klotyót
-
nemlehet
őstag
Szerintem sincs benne semmi, de ha egy felnőtt papíron egészséges férfi nem tud úgy vizelni hogy utána ne kelljen takarítani akkor ott azért súlyos bajok vannak.
És itt most nem nektek akarok beszólni vagy ilyesmi...
-
angyalpc2
aktív tag
Rosszul lett megcsinálva a tartály és a csésze távolsága...túl rövid a tartály lefolyó csöve...így mikor fel van nyitva az ülőke, akkor az lehet nincs függőlegesben se, -> vízimérték
Ha nincs tényleg függőlegesben és nem dől hátra akkor így jártál, mágnes tépőzár 2 oldaló ragasztó, kiékelés alul...Nem csak a pössentékor gond, bármit mondjuk femosó vizet ki akarod önteni, nem tudod, mert lehajlik.
Esetleg a rugó erő nagyon erős, nagy és ez okozza a gondot...
-
törölt tag
Én nem szeretek ülve, mert a csésze képes a seggemre visszaveretni
Tudom, a nyomás szabályzó szelep is lehet finomabb állásban, de nem szeretek 2 percig a budin ülni ha nem muszáj, van nekem jobb dolgom is -
Eastman
addikt
2,5 millió megtekintéshez egy kicsit több tartalomra lesz szükség.
-
hokuszla
senior tag
tépőzár, mágnes
-
Szög.
-
batyuska100
senior tag
Tépőzár!
-
totron
addikt
Önmagában semmi, elméletben. Nők jutnak eszembe, kik otthonról nulla kompromisszumkészséget hoztak, majd valamilyen rejtélyes oksorozatból kifolyólag felnőtté nyilvánítódnak, amit párkapcsolatba fejlődéssel is súlyosbítanak, szóval az említett hiányt kiválóan ellensúlyozzák sárkányossággal, egyfajta univerzális megoldókulcsként. Mintpéldául a férfit - akire amúgy fel akarnának nézni - behódoltatják, hogy márpedig te ülvepisálsz. Éskész. Persze. Azon felül nincs mindig az ember leülős hangulatban. Azon felül 2: ha gondod van, nem jó az immunológiád, 5x is meggondolod mikor ülsz le a bacitanyába, szar közé (kellően fertőtlenített csészét értve ez alatt, nem mindenkinek elég). Tehát akadnak ellenérvek.
-
wody21
tag
Még életemben nem pisslantottam otthon állva, így nem értem a problémát... Mi a gond az ülve vizeléssel?
-
nullpoint
őstag
Rágógumi!
-
szakatsa
csendes tag
Mágnes!
-
nullpoint
őstag
Felnyitod, szükséges szélességű terpeszben állva nekitolatsz a felhajtott ülőkének, majd lelógatod a csövet, és elvégzed a folyadékleeresztést.
Tető ilyen módon a dolgod végeztéig nyitott állapotban marad, ülve sem kell pisilned, az ülőke is maradhat, és a tartály is bekaphatja amiért nem engedi hátrahajolni rendesen a fedelet.
Mit szólsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest