Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Ezek már normális épületnél is előírások, vagy csak a nullás házaknál? Kissé túl van lihegve a téma, ahogy láttam pár új házat, iszonyat mennyiségű gépészet kell bele, az álmennyezet be van csövezve végig... túl sok a technológia benne.
De efelé tart a világ.
Én azt se értem, hogy miért van, hogy nem egymás mellé teszik a fürdőszobát a wc-t és a konyhát, ahol víz kell és ahol szennyvíz keletkezik.
Helyette az aljzatban csorgatják a vizet, szennyvizet, rábetonozva, javíthatatlan, folyamatos hibaforrás. 100 évvel ezelőtt úgy építettek, hogy hozzá lehessen férni a dolgokhoz, most az örökkévalóságnak betonoznak alap alá műanyag csöveket 50 éves élettartammal...(Csak azért mondom, mert 75 négyzetméteren lakunk, kb 10 centis szigetelés minden irányból, bent télen 23 fok van és 9000 ft a gázszámla. Ezen még mennyit lehet spórolni? 2000 ft-ot? További sokmilliós költséggel? Legyen egy ésszerű egyensúly.)
-
Krugszvele
senior tag
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Én úgy oldottam meg a kültéri vezetéknélküli csengőt, hogy olyan helyre költöztem, ahol nem laknak olyanok, akik leverik. Nem nevesítem, mindenki tudja mire gondolok.
És 1.5 évente kell benne elemet cserélni... Ráadásul a beltéri egységet oda teszem ahová akarom. Szerintem sokkal jobb a vezetéknélküli csengő.
Kamera helyett meg... kinézek az ablakon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged