- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Nem tudom, én lusta vagyok, évente cserélem, de fél évente lehet jobb lenne. De ez sok mindentől függ, mekkorák a szűrők, mekkora a légcsere, stb.. Mondjuk én házi szűrőkerettel oldottam meg, olcsó bele a paplan, mivel nem gyári megoldás, meg kicsit túl is méreteztem emiatt. Kihúzom, régi paplan kidob, új belefűz, kb. negyed óra az egész. Viszont amit írsz, hogy retkes lesz.. Gondolj bele, az alapból a levegőben száll.
Szerk: takarítani a rendszert nem nagyon kell mert a bejövő szűrő megszűri a bejövőt, így azok a csövek tiszták, az elszívott csöveknek meg mindegy, mert kifele megy, de ott is inkább csak a beszívási pontok porosak. Az meg kihúz, vízzel lemos, visszatesz.
De ez tényleg off már így, keress nyugodtan privát, ha netán érdekes lehet még valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest