Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Nem tudom, én lusta vagyok, évente cserélem, de fél évente lehet jobb lenne. De ez sok mindentől függ, mekkorák a szűrők, mekkora a légcsere, stb.. Mondjuk én házi szűrőkerettel oldottam meg, olcsó bele a paplan, mivel nem gyári megoldás, meg kicsit túl is méreteztem emiatt. Kihúzom, régi paplan kidob, új belefűz, kb. negyed óra az egész. Viszont amit írsz, hogy retkes lesz.. Gondolj bele, az alapból a levegőben száll.
Szerk: takarítani a rendszert nem nagyon kell mert a bejövő szűrő megszűri a bejövőt, így azok a csövek tiszták, az elszívott csöveknek meg mindegy, mert kifele megy, de ott is inkább csak a beszívási pontok porosak. Az meg kihúz, vízzel lemos, visszatesz.
De ez tényleg off már így, keress nyugodtan privát, ha netán érdekes lehet még valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest