Hirdetés
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Nem tudom, én lusta vagyok, évente cserélem, de fél évente lehet jobb lenne. De ez sok mindentől függ, mekkorák a szűrők, mekkora a légcsere, stb.. Mondjuk én házi szűrőkerettel oldottam meg, olcsó bele a paplan, mivel nem gyári megoldás, meg kicsit túl is méreteztem emiatt. Kihúzom, régi paplan kidob, új belefűz, kb. negyed óra az egész. Viszont amit írsz, hogy retkes lesz.. Gondolj bele, az alapból a levegőben száll.

Szerk: takarítani a rendszert nem nagyon kell mert a bejövő szűrő megszűri a bejövőt, így azok a csövek tiszták, az elszívott csöveknek meg mindegy, mert kifele megy, de ott is inkább csak a beszívási pontok porosak. Az meg kihúz, vízzel lemos, visszatesz.
De ez tényleg off már így, keress nyugodtan privát, ha netán érdekes lehet még valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriába
- Projektor topic
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Microsoft Outlook topic
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Razer gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest