- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Az érintős MB Air-ben én se hiszek, az egész koncepció elhibázott, a hasonló win-es laptopokból is aránylag elenyésző mennyiség fogy.
Az iPad Pro-nak viszont otthon se látom értelmét. Már a duci iPad 3 is tudott nehéz lenni, egy 12"-os tablet szvsz otthon is kényelmetlen, mintha egy nagy, nehéz könyv lenne a kézben - nem jó. És otthon egy Core i5-erejű A9-es nek sincs sok értelme (tabletben).
De hát én az 5-6"-es telefonok értelmét és létjogosultságát is kétségbevontam anno, ma meg ugyebár...
-
dreamdancer
őstag
Egy hiba van a logikában: ezekben a munkakörökben azért használnak tabletet notebook helyett, mert a tablet "mobilabb", mászkálós cucc. A 12"-os iPad viszont pont ezen a nagyon lényeges paraméteren ront, és mit is ad cserében? +2 hüvelyket.
Komoly munkához (pl. építészdemo) az A9 is harmatos, lightos dolgokhoz meg nagyon nem létkérdés az a +2". Az csak arra jó, hogy nehezebb, kényelmetlenebb legyen.
Én nagyon nem látom ezeknek a "szupertableteknek" a célközönségét (mármint milliós nagyságrendben), de hát az Apple (meg a Samsung) biztos okosabb nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest