- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianDK
tag
válasz
kallisto11 #13 üzenetére
Örülök, hogy tetszett. Még mindig csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az akku-időről. Most ugyan nem használom minden nap - vizsgaidőszak miatt, a telefonálási szokásaim is megváltoztak - de több, mint egy hete töltöttem fel, és amikor bekapcsolom még mindig "Battery high"-t mond be a csaj. Egyszerűen imádom.
Ja, és még valami. Ma vidéki nagyvárosban voltam, és Google Mapsen navigáltattam vele, lévén a telefonomon ugyan van navi, de sétálóutcában nem szeretem használni, mert nem beszél, ha gyalogos módra van állítva. A Google Maps simán átvitte a hangot a Headsetre, ott közölte, hogy mikor merre forduljak, illetve, hogy megérkeztem a címre. Itt egy kicsit összezavarodtam.
Hogy lehet, hogy ezt tudja, zenét viszont nem? De mindegy is, mert a lényeg, hogy továbbra is imádni való készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest