- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
gamek!ller #23 üzenetére
ha lenne egy 17 vagy 20 éves autóm, én nem rozsdás ócskavasként értékelném, hogy magamra vegyek egy ilyen megnyilvánulást
-
tkazmer
addikt
és ha odajön mögém? jöjjön. ő dolga. max felkenődik rám. én megyek, ő meg előz ha úgy adódik. ha előzni kezd és elb@ssza, majd segítek neki ahogy tudok. ha nem, akkor meg az ő baja.
az egyetlen típus aki fel tud bosszantani valamennyire, az az, aki rágyorsít, miközben előzöm. nyilván esélye nincs arra, hogy kényelmetlenséget okozzon, inkább csak az zavar, hogy nem látja be, 20 éves rozsdás ócskavasnak ne gázt adjon hanem trailert a roncstelepre.(#17) Pitterix
hát én a tükörben csak az autók helyzetét és mozgását figyelem, a benne ülőkkel már nagyon nem szoktam foglalkozni (kivételt jelentenek a jó nők, de az ugye más helyzet)
megelőzéssel szerencsére nem szokott gondom lenni, kifejezetten azért szeretem a főutakat az autópályákkal és a lakott területen lévő utakkal szemben, mert ott élvezet közlekedni (ha nem ráznak össze-vissza), jókat lehet kanyarodni, előzni, ilyenkor élvezetes hangja van a motornak, stb. stb. sajnos azért a távolabbi úticéljaim többsége elérhető autópályán, és nyilván kényelmesebb és hatékonyabb egy tempomat 135 mint bármi más... -
tkazmer
addikt
ha az 50 nálad 45, akkor érthető a kedves autós társak reakciója, ha inkább 55, akkor meg ne foglalkozz velük. ha a 40-es tábla előtt 100méterrel már világít a féklámpád, akkor szintén érthető az autós társak reakciója, ha csak nem sokkal előbb veszed el a lábad a gázról és még inkább 45-tel suhansz el mellette, akkor ne foglalkozz velük.
fura egyébként, én sosem figyelem, hogy mi van a mögöttem, mellettem, előttem lévő arcára írva. ha szabálytalankodok elnézést kérek, ha más szabálytalan, dudálok neki. egyébként meg megyek ahogy jónak látom, figyelembe véve a defenzív vezetéstechnika illetve a kresz alapvető szabályait, és lényegében nagyban tojok az összes aggresszív jómadár fejére. nem érnek annyit, hogy felizgassam magam miattuk.
mod: zebra: ugyan többnyire bp belvárosában (V. kerület) kószálok gyalog, de annyira nem szokott érdekelni, ha jön autó, elindulok. volt már aki nyikorogva állt meg és csak a kipörgésgátlója fogta meg indulásnál a kerekét, de ez legyen az ő gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged