- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
én a fordított eseteket is szeretem, amikor a 20éves kadettal emberkedik és előzni akar. nyilván nem belátható a kanyar, nyomja neki mint a hülye, hangja van, gyorsulás nulla. szemből hirtelen felbukkan vmi, ahogy az várható volt, gyorsan satufék, hagy menjen. állítom, ha nem fékezek, valaki ottmarad. olyan is volt, hogy én is bevágtam a féket, meg az előző is. na az kellemetlenebb volt, de szerencsére a szembejövő is lassított, így nem lett baja senkinek.
-
Pitterix
őstag
Az 50 nálam kb 55.
Nem fékezek 100méterrel a tábla előtt.
Azért látom a reakciókat, mert használom a tükröket.
Na, meg ha elmennek mellettünk........
Az sem valami jó, hogy városon kívül megy az ipse 60-70el, megelőzni nem lehet a forgalom miatt, városban meg nem éred utol....
Az ilyenek vagy direkt szopatnak, vagy tényleg hülyék.(#16) Keldor papa ez is ismerős. Kíváncsi lennék, az ilyen emberek mire gondolnak közben. Felénk a 2esGolf TDI a menő, benn a hátsódba, aztán lassabban előtted.
És ezeket sosem kapják el a rendőrök..... -
keIdor
titán
Kedvencem, mikor 90-es táblánál mondjuk egy stabil 110-el halad mindenki, a forgalom sűrű, előzni nem nagyon lehet, mert folyton jönnek szemből. Ilyenkor is van, hogy a seggembe jön valaki és próbál letolni az útról, mert ő még ennél is jobban menne és mindenáron megpróbál mindenkit végig előzni, az se zavarja, ha szemből folyton fékeznek miatta, vagy nekünk kell folyton a helyet csinálni neki, hogy vissza tudjon érni időben. Sokkal előrébb akkor se lesz, fél óra alatt előz 10 autót, azt mit ér vele, előrébb van 100m-el, de nem jön rá, hogy feleslegesen kínlódik. Múltkor is volt néhány ilyen az 52-esen... és általában mindig Suzuki Swift, meg 4-es Golf féleséggel ilyenek az emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged