- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
én a fordított eseteket is szeretem, amikor a 20éves kadettal emberkedik és előzni akar. nyilván nem belátható a kanyar, nyomja neki mint a hülye, hangja van, gyorsulás nulla. szemből hirtelen felbukkan vmi, ahogy az várható volt, gyorsan satufék, hagy menjen. állítom, ha nem fékezek, valaki ottmarad. olyan is volt, hogy én is bevágtam a féket, meg az előző is. na az kellemetlenebb volt, de szerencsére a szembejövő is lassított, így nem lett baja senkinek.
-
samfishR
senior tag
franciáknál pl ez nem teljesen igaz. ott kb mindig átengednek. belvárosban a gyalogosok az úton flangálnak, az autósok nem idegbetegeskednek, simán elférnek egymás mellett. volt olyan is nem egyszer, hogy nekünk piros volt és úgy álltak meg az autóval.. hát csak lestünk. az már alap, hogy ha nincs lámpa a zebránál, átengednek. teljesen más mint nálunk. lehet hogy csak az a környék volt ilyen, nem tudom, de nem sok kedvem volt visszajönni.
-
samfishR
senior tag
ilyen gyökerekkel foglalkozni sem érdemes, majd megelőz ha akar. a zebrán átkelést én személy szerint pont fordítva látom, errefelé rengetegszer átengednek. autóval én is mindig átengedem a gyalogost, meg ha pl szembesávból át akarnak kanyarodni előttem és látom hogy mögötte nagy a sor, el szoktam engedni. meg buszt is mindig kiengedem, mert egyrészt ki kell, másrészt meg tudom, hogy milyen mikor bent állunk 5perceket egy buszmegállóban a 40fokban és nem mozog a levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest