Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új koncepciót fontolgat az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tetszik ez a
(PRODUCT)RED™Red Editionbocsánat
-
Nem néz i rosszul... Menne a kocsim színéhez az is piros/fekete tetővel... de akkor már túl sok lenne az ilyen színkombó az asszony kivágna.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
joey04
titán
A jótékonykodást is lekoppintják legalább?
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
A opció: Megjelenik egy készülék pirosban IS, mindenféle hacacáré nélkül.
B opció: Megjelenik a piros kiadás később, nagy reklámmal, és ilyen jelzőkkel: REDefine, Red Edition
Ha nem érzed a különbséget, akkor tényleg menthetetlen Xiaomi fan vagy.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
-
maczera
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
A Xiaomi vörös Mi A1 nem hamarabb volt, mint a Product RED Iphone 8 ("az Iphone-ok Ferrarija")?
[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
nem igazán, mivel a REDefine, Red Edition hívószavak, a nagy reklámmal eléggé rámutatnak arra, honnan jött az ötlet. Ez a cég ezért tud olcsó lenni, mert mindenkitől merít, lop. Nincs ezzel baj, én is szemezek most egy mi 8-cal mert nagyon megtetszett azon az áron (bár most olvasom a reklámokat, ha valóban így van, akkor kiesik a listámról, ahogy az összes Xiaomi), de tudom, hogy copy telefont veszek. Aki ezt tagadja, hogy lopásból meg másolásból él a cég, az elfogult.
7: te tudod mikor indult a product red? atyaég...
8: [link] Kis infó. Az Apple is partner, és nem csak telefonok, de sok egyéb eszköz is megjelent Product Red kiadásban. 2006-os kezdeményezés.
[ Szerkesztve ]
-
-
Draken
őstag
apple fanoktól mentsen meg az 'Ur!
-
-
Teo.
tag
válasz
#16199936 #13 üzenetére
Lehet kàr is szenvedni ezen a piros szín témàn.
Most rendeltem egy Note 5 "Red"-et .... Nem,hogy nem piros ez egyenesen metàl rózsaszín. Szóval aki esetleg rendel egy A2 Red- et készüljön,hogy lehet nagyon nem lesz red.[ Szerkesztve ]
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
-
kovbandi82
őstag
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Igazad van mindkettőtől, bár sajnos úgy érzem elkezdődik lassan egy új mozgalom.
Idáig az összes hírnél jöttek a hiénák szidni, most félő az összes Xiaomi posztnál jönnek rávilágítani arra, hogy innen-onnan merítették az ihletet. Pedig ha így lesz, sokan elpártolnak a fórumtól, értelmes ember nem kiváncsi erre.
Nem értem miért nem tudják egyesek tiszteletben tartani a másikat. -
joey04
titán
válasz
kovbandi82 #25 üzenetére
Azért valamit tegyünk tisztába. A kínaiak lopnak. Teljesen mindegy, hogy telefonról, autóról, bármiről van szó, és a márka is teljesen mindegy. Ez a mi szemünkben persze bűn, de náluk a kultúra része. Újra csak az Oppo-nál korábban dolgozó magyar srácot tudom felhozni, aki elmesélte, hogy kiadtak egy full copy telefont és még a termékoldal is egy copy volt, és megkérdezte, hogy gyerekek ez nem gáz? Az volt a válasz, nem értik miért lenne gáz, hát tök jó nem? Mire ő: de hát pont ugyanolyan mint xy modell terméklapja. A válasz: igen és? Mi ebben a baj? Tehát fel sem fogják, hogy ez gáz, inkább elismerés részükről. A mi szemünkben persze ez negatívan cseng. És ahogy mondtam ez márkától független. Nem csak Apple-t majmolják, amikor az s6 környékén behozta a samu az új designt, akkor azt másolták. Mindig másolnak valamit. A vérükben van.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
Cogwheel71 #27 üzenetére
Egy Samsung vagy egy Apple akkor sem tudna árban ezekkel versenyezni, ha akarna. Hiszen millió más költségük van, ami alól a kínaiak kibújnak, plusz ugye többet is fejlesztenek, amit a kínaiak csak szolgaian lemásolnak. Ez az egyik. A másik, hogy az általad felvetetett dolog olyan szempontból nem tartozik ide, hogy az iPhone, vagy Note széria árazásától teljesen függetlenül gáz a másolás. Ha meg a másik oldalról nézem, ha nem lopnának a kínaiak, de az iPhone vagy a Note drága lenne, akkor is lennének negatív hangok. Akkor csak igazán. Szóval nem is értem a felvetésedet, mintha a sakkról beszélgetnénk, te meg elkezdesz értekezni a fociról.
-
Draken
őstag
Értelmetlen az egész 'vita'.. mindenki lop, ki kevesebbet ki többet, van aki ennyiért adja, van aki annyiért. A xiaomi ugyanúgy lehetne kreatívabb, ahogy az alma is. Régen a samu volt a gond, ott ment az acsarkodás, most a xiaominál. Tul.képp megnt az jön ki az egészből (valahol), hogy az alma a szent és sérthetetlen, egy nagy lóf@... a legtöbbet az alma oldaláról jöttek ki a legnagyobb megmondóemberek, persze minden oldalon jelen vannak
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
mindenki vesz ötleteket, de ilyan mértékű pofátlan másolást valóban csak a kínaiak visznek véghez. igen, a samu is másolt anno, de nem csak az almát, hanem korábban még a Nokiát is. Tele is volta ezzel a fórum, emlékezz vissza. Vagy keress utána, ha akkor még nem voltál aktív. A samu kinőtte magát (igaz ehhez a nokia és az alma hátán kapaszkodott fel, ez tény) de mára egyedi megoldásai vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Adod pedig itt most végigolvasva ez rólad is szól.
Fórumbeli rangod miatt azt a benyomást kelted hogy objektívebb mintsem márkahű vagy.Most (Xiaomi) A1 telefonról írok, ezért olvasom a típus fórumot is, ha lenne a márkahű jelzőnek is fokozata akkor a legnagyobb érdem szintet kapnád.(Xiaomi Jómunkás)A fentebb említett Mi A1 típus 85% iPhone 7 Plus másolat ha a később megjelenő "red edition" marketing ütemtervet is ide számítjuk akkor úgy gondolom ez jogosan 99%.
Üdv egy elégedett Xiaomi felhasználó.(Korábban iPhone)
-
-
joey04
titán
Én felváltva, néhol egymás mellett használom a 2 márkát, volt Note 3 és Note4, valamint Max 2, és most tervezem, hogy a csúcsból is kipróbálok egyet, a Mi 8 nagyon elnyerte a tetszésem. Fura mód annyira nem érdekelt az a modell, a pockot mentem megnézni, de az csalódás volt, a mi 8 viszont megfogott, jobban, mint akár a samu note 9. Szóval én is szeretem a Xiaomit, annak ellenére hogy apple copy cég, sőt lehet éppen ezért.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
kovbandi82 #35 üzenetére
Mindenki jár mindenhova, csak alma topikokba minden androidos gyártó fanatikusai járnak így ott több a troll
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz
kovbandi82 #35 üzenetére
1 max 2x látogattam alma topicba tokrol érdeklődni nem magamnak és ennyi, legalabbis a magam részéről
-
joey04
titán
válasz
kovbandi82 #38 üzenetére
Ez sem igaz, a tesztek topikjaiban kell pár nap, népszerű készülékeknél pár hét és onnan már tök jó szakmai topikok lesznek. Hír az más, mire kifut a vita, már a hír is érdektelen lesz.
-
hombre[EU]
veterán
Megjelenik egy Xiaomi telefon/cikk és 1 óra után belefolyik a témába az Iphone is. Ezzel akaratlanul is egy "lapon" emlegetik a 2 céget így az emberek fejében blablabla... Ki gondolta volna,hogy pár év alatt ez a kis kínai cég idáig el ér. Respect, ügyes üzletemberek
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Ryoo
senior tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Igen, az apple már pereli az almatermelő gazdákat a piros almáik miatt.
OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5
-
neoforce
aktív tag
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
Na jól le buktál🤣🤣🤣🤣
34: A Mi8 nekem is nagyon bejön ,csak hát skót vagyok😁
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Az nem gáz, hogy az Apple is másol? Braun (Dieter Rams) formatervekből merített ihletet Johnny Ive a legtöbb készülékükhöz. Igaz a notch förmedvény a saját ötletük, mert azt értelmes formatervező nem követi el.
A kínai csak másolni tudnak, nagy hülyeség. Sok mindent terveznek sok területen, nem csak másolnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
-
maczera
aktív tag
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
"Az i7-ből jött ki először ilyen."
Jé, ezt nem is tudtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahogy az elődmodellből is volt vörös, úgy az új modellből sem hagyták ki, csak kicsit késve mutatták be a többi változathoz képest.
- SSD kibeszélő
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- eMAG/edigital vélemények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 128GB deep purple kártyafüggetlen! Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 256GB gold makulátlan kártyafüggetlen, fulldoboz! Akku 87%
- Samsung Galaxy S22 128GB Phantom Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
- iPhone 11 64GB független, 2024.02.01-ig garis hivatalos apple oldalról rendelve.
- Samsung S21 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest