- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Rinocerosz #146 üzenetére
egyértelmű... én a P20 Pro-n is csak a 10Mpxl-es felbontást használom... meg igazából szemmel látható differencia nincs számomra... lehet ha egy profi képszerkesztővel megnézném(ha lennne), lehet lenne valamennyi diferencia... én mondjuk sose kamera alapján választok telefont... tök mind1 hány pontot ért el xy általi teszteken... nem vagyok fotográfus, nem plakátra fotózok, egy-egy pillanatot lefotózni a mai telefonok minősége bőven jó...aki profi fotókra vágyik, annak inkább ezt ajánlom,mondjuk egy ilyen objektívvel... ezzel biztos jobb képet készíthet bárki mint telefonnal a szett ára kb.1,6millió Ft... felesleges a kamerákon ugrálni... aki profi fotókat akar, az ne akarjon telefonnal fotózni
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Rinocerosz #109 üzenetére
Szerintem már alapból az összes cég árképzése vicc, amit elkérnek egy (sehol sem kompromisszummentes) flagship telefonért.
Ettől függetlenül még mindig a Xiaomi árképzése a legbarátibb mind a felső, mind középkategóriában.
És mivel ugye sehol sem kompromisszummentes az egész telefon, hol a rendszer gyengébb, hol a fényképezés, hol a videó, hol a videó alatt a hang, hol ez hol az. Csak nem mindegy, hogy több százezerért kötsz kompromisszumot, vagy fele/harmad áron..
-
törölt tag
válasz Rinocerosz #109 üzenetére
Ha nem fogy el a lendület, tovább erősödik az offline értékesítés és az európai terjeszkedés, 2 éven belül beérik a Huaweit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest