- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
Synthwave #64 üzenetére
"amúgy azért a felhőtlen élvezethez nem árt alá egy minél magasabb órajelű Sandy i3, 4 GB DDR3 meg egy GTX 460." Itt is látszik, mennyire képben vagy.
- Na tessék provokálni, kérem szépen, ennyire hogy lehet félreérteni egy hasonlatot? Ennyi erővel én is megvehetném a 3 000 000 Ft os laptopot, nem csak a 400 000 est amivel most tolom, mert kevés a "felhőtlen" élvezethez.
"Az meg milyen ócska "argument" már, hogy valami azért tré, mert nem kell hozzá atomerőmű. De ezért találták fel számodra a multiplatform konzolshootereket és a HDMI kábelt. )"
- Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam, te akarsz Paksot rakni Quake alá?!
Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem. Multiplatform Konzolshooterek?! Szinte nemlétező kategória az amit állítasz, viszont konzolokra van egy két cím, ami szinte mind konzol exkluzív, ezeket viszont lényegében soha nem adták ki PC-re (talán Halo + egy két cím kivétel), olyan viszont van hogy nem csak PC-re adnak ki shootert, hanem konzolra is átírják. De pl. egy Armát azért megnéznék konzolon, ott az alulórajelezett gyenge AMD procikkal, nem csoda ha nem menne egy rendes multi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest