- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Mit csináltál ezzel, fociztál vele?
Inkább nem cserélnék.
A Fujitsu-t amúgy indítottam már fejjel lefelé, amit a gép csipogással és a bootolás megtagadásával tolerált és néha menet közbe is pakolgattam, egy ideig, pedig Enemy Territory Quake Wars szerver futott rajta 128 mega memória társaságában, tehát baromira lapozott a gép és úgy tekert a vinyó, mint állat, szóval kalandos élete volt nálam, de baja az egy szál se. 
PierNight: Köszi. Amúgy van egy 'tesója' egy szintén 6 GB-os és 11 éves WD vinyó, ami szintén HD Sentinel 100%-os, de "csak" 43000 a Start/Stop Countja és nem tudja a progi megállapítani, hogy mennyit ment, mert a SMART-ja kb. 6 bejegyzést ha tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Inkább nem cserélnék.
A Fujitsu-t amúgy indítottam már fejjel lefelé, amit a gép csipogással és a bootolás megtagadásával tolerált és néha menet közbe is pakolgattam, egy ideig, pedig Enemy Territory Quake Wars szerver futott rajta 128 mega memória társaságában, tehát baromira lapozott a gép és úgy tekert a vinyó, mint állat, szóval kalandos élete volt nálam, de baja az egy szál se.