- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobilhasználat külföldön
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
paprobert #18 üzenetére
Egyetértek.
Lehet csavarni a dolgot, hogy elérte... vagy nem érte el, de jobb a boost hosszabb távon. Netán az átlagolós kiolvasás miatt mutat kevesebbet. Meg, hogy melyik mennyire közel van egymáshoz, 1-2% ide-oda...Ez mind igaz és valójában a gyakorlatban lóf*szt se jelent de épp ezért kellett volna figyelni a látszatra, vagyis ahogy a cikk írja: amit a user könnyen észrevesz és megtévesztésnek érzi. Egzakt számokat meg így nem lehet összenézni, ami a dobozon is szerepel.
Összefoglalva: Ez így ebben a formában csak egy önszopatás volt az AMD részéről, hogy legyen mibe belekötnie bármelyik tábornak.ps: 2600-ról írom, tehát nem vagyok Intel fan.
(Egyébként viszont a Zen2-es beta bios van fent a megjelenés óta, tehát elég régi, de már az új procikhoz készült. És még a Zen2 megjelenés előtt írtam, hogy nálam is "eltűnt" hwinfoból 50MHz, 3550 a vége a kiolvasás szerint. Nem tudtam, hogy ekkora bortányt sikerült megjósolni előre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest