- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Te jó ég és ezt ott veszik a saját fémtelóik mellett 40% felárral? Rosszabb mint az iphone-őrület európában és amerikában.
-
Petyyyyy
addikt
Nem lenne népszerű? Szerintem meg biztosan az lenne. A "húú ezt nézzétek milyen nagypályás vagyok" típusú és a tényleg ilyen szerepben játszóknak sem kellene 2 telefonnal közlekedniük. Vagy pl. cégen belül én is kérnék kártyát, ne a sajátomról kelljen hívni a munkatársakat. Használtam két mobilt egy ideig, hát nem kényelmes az fix.
-
kengyel
nagyúr
Ilyen hozzánk is érkezhetne
-
2o1i
senior tag
És a jobb felső sarkánál már le is van zúzva a hátlap.
-
Dr. X
aktív tag
Mi az oka, hogy ázsián kívül máshol nem szokás prémium kategóriás telefont két kártyásan kiadni? Ha nem is lenne annyira népszerű, legalább korlátozott számban árulhatnák.
-
halkow
őstag
jól jönne nálunk is egy ilyen típusú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest