- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak azt tudom aláírni, ami nálad is olvasható, azaz az S3-am egy kiváló telefon, és erősen gondolkodom, hogy ezt vegyem kétkártyásban is, ne valami kínait, mondjuk Coolpad F1-et. Igaz az csak 40k-s kategória, de ami nekem fontos az a kiváló kamera, ami ebben a kategóriában messze az S3-asban a legjobb.
A probléma azzal van, hogy megunom a telefonokat idővel, nameg mobilnet miatt külön sim kellene, viszont ez jól eltalált készülék. Itt most 79900.-Ft.Új teszt: [link]
-
Mr Bond 007
őstag
-
Mr Bond 007
őstag
Szerintem meg de! Mivel megigérték!! Ezt az elcseszett dumát meg remélem te se nyeled be mert akinek van egy kis agya rájön hogy a 4.4 már 512 rammal is hasít ergo a rendszer maga kevesebbet kér, csak a sz.r bloatware-jüket nem tudják megcsinálni. És érdekes módon 1 giga ramos telefonra is tesznek majd 4.4-et touchwizz-el vagy mivel. Akkor hogy is van ez? Nem kell mindent elhinni amit mondanak, főleg ha ilyen tróger cég mondja mint a samsung..
Egyébként semmi bajom nem lenne vele ha nem hagynának 4.3-on ami egy bughalom sz.r. Egy 4 magos 1 gigás telefonon hogy szaggathat a kamera felvétel?! Google is meg a samsung is totál le szerepelt. Főzött romot nem teszek fel mert az is bugos. Utána néztem mindegyiknek van valami gyíkja.. Ha már 100k fölötti telefont veszek, joggal elvárom hogy adjanak normális supportot! Nem hiába igérték meg hogy lesz 4.4 ők is tudták hogy a user experience 0 4.3-al. Meg kell nézni az idevágó cikkeket több ezer komment és mind fel van háborodva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest