- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
Én csak azt tudom aláírni, ami nálad is olvasható, azaz az S3-am egy kiváló telefon, és erősen gondolkodom, hogy ezt vegyem kétkártyásban is, ne valami kínait, mondjuk Coolpad F1-et. Igaz az csak 40k-s kategória, de ami nekem fontos az a kiváló kamera, ami ebben a kategóriában messze az S3-asban a legjobb.
A probléma azzal van, hogy megunom a telefonokat idővel, nameg mobilnet miatt külön sim kellene, viszont ez jól eltalált készülék. Itt most 79900.-Ft.Új teszt: [link]
-
Mr Bond 007
őstag
-
Mr Bond 007
őstag
Szerintem meg de! Mivel megigérték!! Ezt az elcseszett dumát meg remélem te se nyeled be mert akinek van egy kis agya rájön hogy a 4.4 már 512 rammal is hasít ergo a rendszer maga kevesebbet kér, csak a sz.r bloatware-jüket nem tudják megcsinálni. És érdekes módon 1 giga ramos telefonra is tesznek majd 4.4-et touchwizz-el vagy mivel. Akkor hogy is van ez? Nem kell mindent elhinni amit mondanak, főleg ha ilyen tróger cég mondja mint a samsung..
Egyébként semmi bajom nem lenne vele ha nem hagynának 4.3-on ami egy bughalom sz.r. Egy 4 magos 1 gigás telefonon hogy szaggathat a kamera felvétel?! Google is meg a samsung is totál le szerepelt. Főzött romot nem teszek fel mert az is bugos. Utána néztem mindegyiknek van valami gyíkja.. Ha már 100k fölötti telefont veszek, joggal elvárom hogy adjanak normális supportot! Nem hiába igérték meg hogy lesz 4.4 ők is tudták hogy a user experience 0 4.3-al. Meg kell nézni az idevágó cikkeket több ezer komment és mind fel van háborodva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest