- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani hogy ez a fogyasztói társadalom.
A Ford is azt ígérte hogy jobb autókat fog gyártani mint az előző típusok, mégsem sikerült nekik. Pedig egy autó az nem a 100 ezer forintos kategória.
Amúgy meg érdekes hogy én is több mint 2 évig használtam sima S3-at és soha semmi bajom nem volt a videó készítéssel, sőt olyan bivaly jó videókat csinált hogy hajaj.
Értettlenül állok azok előtt az emberek előtt akiknek folyamatosan baja van az S3-al, és nem értem micsoda mert nekem soha nem volt ilyen bajom.
Olyan volt hogy a launcher újra töltötte magát, de az kb 1 másodperc volt és a telefon használhatóságát nem befolyásolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Elfelejtettem a film címét
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő