- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Max ati-n. És ha ezek közt neked keresni kell a különbséget akkor gratulálok. De mint mondtam mindenkinek szíve joga mit tart jó effektnek és mit nem. Nekem az egyik leglátványosabb effekt a physix, más sz*rik rá. Inkább ez mint egy 8szorors "qhklx" élsimítás. A másik szerintem legfontosabb effekt a tükröződések és az árnyékok. Megbolondulok attól mikor minden szépen tükröződik a vízfelületen, és pl a karakter nem. Vagy állsz egy fpsben a sorban, mindenkinek szép árnyéka van, a helyeden meg egy üres lyuk
-
JoolsNOS
veterán
Ilyenkor bírom, hogy felhördül az összes radeonos: áá de mekkora parasztvakítás meg így meg úgy. Bezzeg ha a radeon tudná egyből de király lenne. Ez csak egy techdemo. Ilyen formában a víz biztos nem lesz a játékban egy darabig, de akkor is jól néz ki. Más effekt viszont benne van. Pl füst a maffia 2ben, ami máig az egyik legjobb. A ruhaanimációk is marha jól néznek ki mirrors edgeben és batmanban stb. Sőt továbbmegyek. Sokkal többet érnek és sokkal többet hozzáraknak a játékhoz mint akármilyen tesselláció vagy szűrés. Nekem kb az utolsó radeonom a 9550es volt. De nem csak a physix miatt. Egyszerűen jobban bejön, de nem szóltam egy szót se mikor pl jött a tressfx és úgy nézett ki, hogy nvidián szarul megy. Szóval nem értem miért kell lázadni. Ha nem tetszik az effekt ne használd (ja bocs, nem is tudod) de szerintem ne használj semmi újat. De ha esetleg kitalál valami újat a radeon azt se használd mert parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest