Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Tegnapelőtt vettem egy ilyet külföldön. Sajnos emiatt a magyar karaktereket nem tudom használni (csak angol és kínai billenytüzet-kiosztás van benne), de majd meglátjuk, hátha lehet rajta segíteni valami SW-el, vagy Java proggival.
Amiatt vettem a mobilt, mert a cég által adott Nokia 6020 igen gyenge konstrukció, de nem kapok másikat... Kevés a memóriája, rendszeresen lefagy, eltünedeznek az ikonok, lötyög a hátulja. És különösebben nem is tetszik az a fehér/ezüst színvilág, az egyszerű menürendszer, a kamera 640x480-ja is lehetne jobb, mert gyakran használom a munkám során (szalagbejárásokkor) és gyakran homályos, sötét képeket csinál. Ezeket kellene hogy megoldja a Philips, na meg maga a készülék dizájn-ja sokkal ütősebb, és ilyenje biztosan nincs senkinek nálunk :-)A Philips készüléket most egy külföldi utam során láttam meg, ahol >1 hónap Standby-t ígértek, dual SIM slotot, és egyébként is nagyon megtetszett a kinézete. Igazából a 9@9u-t vadásztam(az tetszett meg igazán), de azt nem lehetett kapni, emiatt lett a 9@9W. Persze csak miután kiderült, hogy kb. 16000Ft-al olcsóbb volt, mint a másik céltelefon, a Sony880i.
Mivel szerintem igen olcsó volt (átszámolva 32ezer) + 3ezer Ft a 2GB-os micro SD), nem egy halálos összegért lett egy bluetooth-os multimédias mobilom.
- Egy USB adatkábel, egy mikrofonos füles, egy USB/220V-os töltő jár hozzá 1installCD. A kínai mellett angol leírás van hozzá. 11MB memóriája van alapból, ezt microSD-vel lehet bővíteni, nekem 3200Ft volt a 2GB-os Sandisk.
- A gombok jók, határozottak, de nem túl kemények. a gombok vízszintesen egy gombot alkotnak (nem megy közéjük a morzsa .-) )
- Minden a mini-USB-n keresztül megy, ezen kívül csak 1 microSD bemenet van rajta.
- A készülék háza lapos, széles, high-gloss fekete, fényes felületű kijelző és titán gombsor. a készülék háza nagyrészt fém, elég robusztusnak tűnik. Elegáns. A kijelzőre holnap szerzek egy fóliát, hogy ne karcolódjon. Már beszereztem rá egy pici karcot, nem akarok többet rajta....
- Annak ellenére, hogy 920mAh-s aksi van benne, igen lapos a készülék, viszont a szokásosnál kissé szélesebb. nekem pont beleillik a kezembe. nőknek lehet, hogy kicsit széles.
- A kijelzője gyönyörű, szép élénk színekkel (220x176, 252K szín). ezt 10-60 másodperc után mindig lekapcsolja gombnyomásig(beállítható), talán emiatt is ilyen hosszú a készenléti idő.
- 8 óra beszélgetést ígért, majd meglátjuk...
- Menürendszer szép ikonokkal, gyors. Az ikonok nem animáltak. Eléggé különbözik a nokiai szerkezetétöl, még szokni kell. Jó sok funkciója van.
- Szép képeket készít, vannak szinmotivumok (szépia, kontraszt, színinvert), effektek, képkeretes fényképezés, 1600x1200-as felbontásig. Sötétben is jó képeket készít. Viszont bosszantó, hogy az elkészített képet nem tudom nagyítani, csak bélyegméretben mutatja meg. Ez azért jobb volt a Nokiában. Majd töltök fel képeket, még nem volt időm.
-Videója jó, MP4 és H263 (3GP?) formátumban vesz fel, 220x176 felbontásban. Vettem fel ezt-azt, majd ha letöltöttem, felrakom egy helyre. Még a bluetooth-ot a PC-ben telepítettnem kell, addig csak USB 1.1 (khm)
-A hangszórója jó minőségű, és van használható is a gyárilag hozzáadott midi és MP3 fájlok között. Még nem töltöttem rá zenét.
A saját fülesét csak egyszer próbáltam, egész tűrhető, bár nem szeretem (ritkán használok ilyen fülbedugósat) és kicsit merevnek érzem a madzagját, ennél puhábbat is láttam már a Philipstől. Kicsi fura a walkman-ekhez/MP3 lejátszókhoz képest, hogy a füles mini-USB-s, emiatt nem forgatható körbe, egy merev pozíciója van. mivel ez egyben a töltő és adatkommunikátoré is, remélem nem fog emiatt megsérülni majd...
- A PC látja, de csak USB 1.1-et tud. Ez sajnos semmi jót nem ígér az fájlok mozgatásának sebességét illetően, majd meglátjuk. Még nem telepítettem fel mindent hozzá.Majd küldöm hozzá az update-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest