Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Akkor talan jobb is, hogy itthon nem kell ilyenekkel talalkozni, elobb kaparom elo a fiok aljarol a 3210-est, hogysem egy ilyen buntettet a kezembe vegyek. A kinai klongagyinal csak egy rosszabb letezik, a kisauto/raketa/helokitty formaju kinai klongagyi...
-
Zsolthy
csendes tag
Sajnos nem másolatról van szó. egy fórum szerint a Philips eladta a teljes mobil-licencét a cect-eseknek, akik philips név alatt tolhatjál ki a sok sz@rt. tehát a név az tényleg eredeti de a belső az silány CECT!!!
-
törölt tag
hoppá hoppá, csak nem egy igazi gyártó lemásolta a gagyi kínai touchscreent?
micsoda világban élünk... -
bolondember
MODERÁTOR
Szerintem meg valódi Philips - mindenhol azt írnak a készüléken, nem írták el, és a memkártya melletti IMEI matricán is jól van írva a telefon neve, az ilyen apróságokra nem szoktak figyelni a kínaiak...
a szabványikonok meg betudhatók ( a fényképek alapján Kínában készült a kép) a piacnak.
persze szvsz.
-
No igen, ez tényleg a china copy corp. termékének tűnik, nem Philipsnek
-
zdanee
őstag
Ez szabvanyos kinai tucatklon, nezzetek csak meg a kepernyo aljat. Szerintem pont annyira Philips, mint en a Dalai Lama.
-
Zsolthy
csendes tag
Hát az a nagy b*dös helyzet hogy ez nem philips hanem KAMU cect teló, ugyanis ez a képernyő alján ikoncsor cect sajátosság, bizonyítékként belinkelek 1 kamu N95-öt ugyan ezzel az ikonos kijelzővel:
[link]
ugyhogy sztem ki kéne javítani a cikket! -
mark75
senior tag
de külsöre jol nézki

-
bolondember
MODERÁTOR
micsoda átgondolt egy készülék - azt hittem már régen túlléptek a gyártók azon, h le kell venni az akksit, ha memóriakártyát akarunk cserélni... De amint látom mégse...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
micsoda világban élünk...