- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
pintermiki #38 üzenetére
Ezt korhoz kötni elég nagy butaság, attól függ, ki mennyire vevő az újdonságokra.
Nálam huszonévesen már persze az az evidens, hogy nem említem problémaként, ha nincs 5,25-ös hely (őszintén szólva eszembe se jut, hogy valakinek lehet rá szüksége), lemezes játékot is csak akkor veszek, ha valami pluszt nyújt a steames verzióhoz képest (például ha olcsóbb), de azt is csak akkor, ha van benne Steam kód. Zene, film szintén online, streamelve. De már a nagyfaternek (60+) se jut eszébe lemezekkel bohóckodni, még akkor sem, ha ott ül a gép előtt (amiben még van író), és úgy kérnek tőle képeket vagy bármit, tolja fel felhőbe és küldi a linket, offline meg pendrive. (Bár az is igaz, hogy az öreg nem az átlag ilyen szempontból, 40 éve követi ezt a világot, mire én megvettem az első okos tv-met és elkezdtem streamszolgáltatásokat használni, ő már rég Netflixezett, meg a selfmade homeszerveréről nézte a filmeket.
) Persze oké, hogy van, akinek még szüksége van optikai meghajtóra, de szűk körnek hívni azokat, akiknek már nem kell, erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest