Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Végig néztem jó néhány blogot, a spéci nevelésekre csak irigykedtem, de láttam néhány átlagos panelpalántát is, amik jóval előrébb vannak. De nem is kell összehasonlítani semmivel, látni hogy nem történik semmi. A jalapenok úgy, ahogy lassan növögetnek, de a többi mintha selejt lenne. Majd' egy hónaposak, és két centinél nem magasabbak, van két gyűrött levelük, és slussz. Nőnek, de az csak milliméterekben mérhető.
Kiültetni mondjuk még egy jó darabig nem lehet őket, szóval ráérnek, de messze elmaradnak az átlag növekedéstől.
De legalább minden olyan dolog kiderül, amit nem szabad csinálni, így jövőre sokkal profibb leszek
Új hozzászólás Aktív témák
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SQL kérdések
- Hálózati / IP kamera
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest