- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz DeathAdder #25 üzenetére
Ez egy év végi céges "buli" Amúgy fejlesztenek mást is úgy néz ki htc-m7-tipped-to-use-ultrapixel-camera-sensor
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DeathAdder
veterán
Mia szom ez a videjó?
-
BlackmMmDog
aktív tag
elsző rá nézésre az mondtam, Sony
sokat megtudtunk belőle,tudjuk hogy lesz rajta kijelző -
Jó lenne egy valódi sajtó fotókban bemutatott koncepciót látni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
blade zte
őstag
Hahó HTC! Mondanál valamit, hogy miért húz ki ez a teló a válságból? Egy darab igazán egetrengetö dolgot sem láttam/hallottam róla. A háttér sem látszik a megoldásnak. Csak nehogy a többi telónál 0.2 hüvelykkel kisebb fullhd kijelzö legyen az a forradalmi újítás...
Én mindenesetre az árcsökkentést remélem, mert a többi része nem érinthet.Oppo find 7 astro black
-
Spancho
senior tag
válasz -=Ghost=- #20 üzenetére
Persze ,hogy mondd.
Csak... ugrálni ,kiabálni ,meg csápolni egy telefonért...
Ha még ingyen adnák a legelszántabbaknak vagy valami ,de ez csak valami sajtótájékoztató féleség volt.
Azok se normálisak akik a mamutba 1 héttel az iPhone megjelenés előtt besátoroznak a T-mobil bolt elé.
(mondjuk lehet hogy csak azért tűnik annyira furcsának mert a HTC még nem olyan nagy név a telefonok között (legalább is nekem). )
De mondok másik példát ,ott a Gangnam Style. az se valami nagy szám és is eszik az emberek ,divatból is szeretik ne hogy kilógjanak a sorból. Pár év múlva meg a kutya se emlékszik majd rá (remélem)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
gybazsi
senior tag
Ez a videó azért nem semmi.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Zirowe
nagyúr
válasz Cyberpunk #15 üzenetére
Ez inkább épeszű emberben erős szánalmat gerjeszt az agymosott birkák irányában.
De persze ebből is trendet csináltak a "tudjuk kik".
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
bandika1988
csendes tag
Jó dolog a csapatszellem, de azért ez már túlzás agymosott alkalmazottak tömege kiabál, pedig ha tudnák, hogy jön a létszámcsökkentés, nem ordítoznának, vagy ha mégis, akkor nem azt, hogy HTC...
-
Zirowe
nagyúr
Videót elnézve ez szörnyű (mármint nem a készülék).
Emberek őrjöngenek az igazgatónak a készülékért.
Nagyon nem kéne ezt erőltetni, de egyre többen csinálják.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Spancho
senior tag
Az utcsó kép király
Olyan mint ha azt se tudná hogy mi a fenét csinál ' hogy a picsbe köll eztet bekapcsóni ?"
A videóban meg meg az agymosottak hogy visítanak (lehet hogy valami fizetett statiszták? )
Nem tudom minek kell egy telefont ennyire hájpolni... fél/1év és már a kutya se fog rá emlékezni...A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
BenceShearer
aktív tag
Gyerünk HTC....még egy elveszett évre nincs idő. És marketing is lesz hozzá vajon? Vagy a hittérítés elindult volna már?
[ Szerkesztve ]
-
bloomberg
tag
basszus, ez már sztem bejegyzett egyház
-
Hina
aktív tag
Kíváncsi vagyok a készülék végleges hivatalos változatra.
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
Xaels
félisten
Bár rossz minőségű a kép, de nagyon olyan mintha több részből állna a hátlap.
Ezen kívül kiszivárgott egy M4 kódnevü készülék is ami 4,3"-en 720p, 2GB Ram és 2magos Qualcomm Snapdragon SoC 1700-as akkuval.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
AS
félisten
Ez a videó nagyon nagy
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
bandika1988
csendes tag
A készüléket kíváncsian várom, a specifikációk alapján durva egy kütyü, remélem az akku legalább 2300-2500 mAh-es lesz, mert üzemidő tekintetében komoly problémák lehetnek egy ilyen készüléknél... Azért azon a videón elég sokat mosolyogtam, elég szektás összejövetelre sikeredett
-
oceanrush
senior tag
Nem valami nagy durranas, legalabb is igy keprol, aminek amugy is eleg rossz a minosege. De nalam a HTC ugyis leszerepelt a Sensation XE/HOX szeriaval, na meg beleszerettem az AMOLED-be... Pedig a Sensation XL-t imadtam, egyik legszebb telefon...
-
raper
senior tag
Lehet nem a bemutató készüléket vette elő a zsebéből, hanem a sajátját.
-
Cyberpunk
félisten
Hát így a képről nézve, a hátlap alapján nem tűnik annyira dizájnosnak, inkább átlagos. Igaz rossz a kép.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest