- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigoberto
őstag
Tengeralattjárókra jó lesz.
-
SirRasor
addikt
válasz
Juhaszatti #12 üzenetére
Ááá értem, így már világos
Thx a linket, ez még jól fog jönniJuhaszatti hát igen, én nagyon beszoptam ezzel (se feleségem, se bárki a családban nem látja..), mert E27-es LED-eket is úgy kell vadásznom, hogy vajon mi az ami nem vibrál. Szerencsére egyre több gyártó tüntetni fel, hogy "flicker free" és már azok se kerülnek olyan sokba pl: v-tac-nak a samsung chipes 5 év garosai biztosan nem vibrálnak, de a dobozon is rajta van.
Amúgy aki nem látja, arra is hatással lehet pl: a kényelmetlen érzéstől a megmagyarázhatatlan fejfájásig terjedhetnek a tünetek, szóval szerintem érdemes erre odafigyelni.
-
laci_csk
senior tag
hat en lehuztam a fenyerot egeszen es nem vibral semmi, pedig nagyitoval is nezem, semmi
azon a listan 240et ir a telomnal
de most mar errol is tudok -
Juhaszatti
addikt
Külön frekvenviája van a kijelzőnek és a PWM-nek. Hiába nőtt most a kijelző frekvenciája, a PWM-é még mindig jóval magasabb, ilyen téren gyakorlatilag nem változott semmi. Ezért írtam, hogy nem hiszem hogy van jelentősége, valószínűleg nem látnál változást.
Egyébként az IPS-eket sem kerüli el a dolog, vannak gyártók amik azoknál is alkalmazzák.
A Redmi 7-et szoktam felhozni példának, ami a Samsung által használt kb 240Hz-nél is alacsonyabb frenkvencián (100Hz) vibrál, kis fényerőnél.
Itt érdemes nézelődni egyébként, minden PWM-es eszköz listázva van. Lejjebb vannak a telefonok.
[link] -
SirRasor
addikt
válasz
Juhaszatti #9 üzenetére
Vagy nem értem a válaszod, vagy nem érted a kérdésem
Szóval ez nem valami elméleti dolog: látom a vibrálást, ha lejjebb veszem a fényerőt...minél lejjebb, annál jobban vibrál.
S3-nál is láttam, a mostani S7-emnél is látom. Érzékeny erre a szemem.
Ami még biztos, hogy IPS-nél ilyet nem tapasztaltam. -
rigoberto
őstag
Szép telefon, csak a kijelző szélei elég meredeken esnek.
-
laci_csk
senior tag
Jok es szepek ezek az Oppok
A tavaly meg akartam venni, mert negyon tetszett a Find X de nem lehetett -
SirRasor
addikt
Picit off, de ez a 120hz már elég ahhoz amolednél, hogy ha minimumra veszem a fényerőt, akkor a PWM miatt ne vibráljon? Örök probléma Sza*szung táján...
-
kukacfej
tag
Egyre jobban bejön az Oppo.
Az órát különösen várom. -
Ricardo
titán
Kíváncsi vagok. Mennyibe fog kerülni, és tudja e a 120Hz-et nagyobb felbontáson?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 120 Hz-es képfrissítéssel és Snapdragon 865-tel érkező Oppo csúcskészülék a kamerarészt sem aprózza el.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest