- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
30+éves B30 falazat, a tetőtér egyelőre lezárva, felújítás alatt, falakon 16centi eps, ablakok mezei műanyagok 2rétegű üveggel, padlóban nincs hőszigetelés, a ház közepén egy sütős kandalló, abba télen 1 vödör száraz fa belemegy délután/este kellemes kis meleget csinál és megsül benne valami vacsorára, plusz a szobákban gree amber royalok, kettő lent üzemben, kettő meg a tetőtérben de azok egyelőre ugye nem mennek, H tarifa, alsó rész hatvanvalahány m2. 21-22 fokot tartunk így a napi vödör fa mellett van 4ezer forint éves átalánydíj a H mérőn, ebbe benne van egy kis nyári hűtés is. Penész nincs.
-
Mi most fogjuk modernizálni a házat. Ami van: 2 éves gázkazán, radiátoros rendszerrel, B30-as falak, beépített tetőtér.
Ami lesz: 5 db. Midea fűtő klíma, homlokzati hőszigetelés (15 centis grafitos), tetőtér szigetelés felbővítése 20 centire, ahol ez még nem megoldott, hővisszanyerős szellőztető rendszer, napelem. Majd beszámolok a költségekről.
-
-
Szerintem ez a cigis érvelés sosem működött. Luxus alatt azt értem, ami nem szükséges műszaki értelemben, de a te személyes preferenciáid miatt mégis megvetted. Ne vedd cikizésnek, ha neked ez megérte, az tök jó. Csak arra akartam kilyukadni, hogy átlag Józsi ezt nem fogja bevállalni csak azért, hogy langyos legyen a talpa alatt.
-
Nagyon jó a padlófűtés, gyerekként imádtam, de új beruházásnál a hűtés opció miatt szerintem a mennyezet fog igazán elterjedni. Ugye az már luxus, hogy csak emiatt bevállald a padlófűtés telepítési költségét is a mennyezet mellé.
A szellőztetést pedig mindenképp meg kell oldani.
-
Teasüti
nagyúr
Persze, teljesen érthető. Egy nyűg a split klíma igazából. Főleg kis helységben, ahol huzatban leszel. De olcsó megoldás.
Nálad hogy van megoldva a helységenkénti termosztát? Felteszem központi minden, nem szabályozható külön-külön minden helység. Így akkor ha mondjuk a fürdőben megszalad a relatív páratartalom és az ebből számolt harmatpont felugrik, akkor nem fog hűteni sehol se, míg ki nem szárad a fürdő? -
nevemfel
senior tag
A padlófűtés jó dolog, de macerás tud lenni. Ha radiátorok is vannak másik helyiségben, akkor a padlófűtést külön körön, külön szivattyúval és termosztáttal kell kezelni.
A fali fűtést akár hűtésre is lehet használni, de a fali fűtés gondolata nekem sem tetszik. Nem tudok úgy felfúrni egy képakasztót a falra, hogy ne azon gondolkodjak, hogy vajon most véletlenül nem-e épp lyukasztom ki a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest