- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
30+éves B30 falazat, a tetőtér egyelőre lezárva, felújítás alatt, falakon 16centi eps, ablakok mezei műanyagok 2rétegű üveggel, padlóban nincs hőszigetelés, a ház közepén egy sütős kandalló, abba télen 1 vödör száraz fa belemegy délután/este kellemes kis meleget csinál és megsül benne valami vacsorára, plusz a szobákban gree amber royalok, kettő lent üzemben, kettő meg a tetőtérben de azok egyelőre ugye nem mennek, H tarifa, alsó rész hatvanvalahány m2. 21-22 fokot tartunk így a napi vödör fa mellett van 4ezer forint éves átalánydíj a H mérőn, ebbe benne van egy kis nyári hűtés is. Penész nincs.
-
Mi most fogjuk modernizálni a házat. Ami van: 2 éves gázkazán, radiátoros rendszerrel, B30-as falak, beépített tetőtér.
Ami lesz: 5 db. Midea fűtő klíma, homlokzati hőszigetelés (15 centis grafitos), tetőtér szigetelés felbővítése 20 centire, ahol ez még nem megoldott, hővisszanyerős szellőztető rendszer, napelem. Majd beszámolok a költségekről.
-
-
Szerintem ez a cigis érvelés sosem működött. Luxus alatt azt értem, ami nem szükséges műszaki értelemben, de a te személyes preferenciáid miatt mégis megvetted. Ne vedd cikizésnek, ha neked ez megérte, az tök jó. Csak arra akartam kilyukadni, hogy átlag Józsi ezt nem fogja bevállalni csak azért, hogy langyos legyen a talpa alatt.
-
Nagyon jó a padlófűtés, gyerekként imádtam, de új beruházásnál a hűtés opció miatt szerintem a mennyezet fog igazán elterjedni. Ugye az már luxus, hogy csak emiatt bevállald a padlófűtés telepítési költségét is a mennyezet mellé.
A szellőztetést pedig mindenképp meg kell oldani.
-
Teasüti
nagyúr
Persze, teljesen érthető. Egy nyűg a split klíma igazából. Főleg kis helységben, ahol huzatban leszel. De olcsó megoldás.
Nálad hogy van megoldva a helységenkénti termosztát? Felteszem központi minden, nem szabályozható külön-külön minden helység. Így akkor ha mondjuk a fürdőben megszalad a relatív páratartalom és az ebből számolt harmatpont felugrik, akkor nem fog hűteni sehol se, míg ki nem szárad a fürdő? -
nevemfel
senior tag
A padlófűtés jó dolog, de macerás tud lenni. Ha radiátorok is vannak másik helyiségben, akkor a padlófűtést külön körön, külön szivattyúval és termosztáttal kell kezelni.
A fali fűtést akár hűtésre is lehet használni, de a fali fűtés gondolata nekem sem tetszik. Nem tudok úgy felfúrni egy képakasztót a falra, hogy ne azon gondolkodjak, hogy vajon most véletlenül nem-e épp lyukasztom ki a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Fotó állvány eladó
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest